Stiri SuperSale

Tu ce ti-ai luat de la reduceri?

October 11, 2013 | Comentarii (0) | Categorie: Magazin online,Promotii,Recomandari,Reduceri

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Reducerile de pret sunt ca un magnet pentru noi: ceea ce odata costa o avere, in perioada reducerilor poti achizitiona cu doar jumatate de pret sau chiar cu mai putin.

Acum, in octombrie, in plin sezon, reducerile de pret sunt fie foarte rare, fie la obiecte vestimentare din sezonul cald.

Insa, venim cu o solutie salvatoare: cu ajutorul suprapunerilor, toamna si iarna inca mai poti purta hainele acelea de vara de care esti indragostita. Suprapunerile sunt in tendinte, iar straturile pastreaza caldura aproape de corp, impiedicand in acelasi timp patrunderea frigului. O rochie cu maneca scurta va merge de minune cu un cardigan sau cu un sacou cambrat, iar un top purtat pe sub un costum de inspiratie masculina va fi cat se poate de actual. Alege bijueterii atemporale, pe care le vei mai putea purta si in sezonul urmator.

Asadar, daca ai gasit piese vestimentare la reducere, alege-le in functie de preferinte, silueta si stil si combina dupa bunul plac, dand frau creativitatii, chiar daca sunt din matase, voal sau cu maneca scurta.

 

 

 

Produsele din imagine sunt la reducere pe www.MimoStore.ro – magazinul online dedicat produselor MIMO, locul in care vei gasi haine si accesorii cu livrare gratuita oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii sau de momentul plasarii ei.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-14%
0
0
Gucci men 50 ml Gucci men 50 ml... 175.00 149.00 RON
-70%
0
0
BATERIE CERAMIX BATERIE CERAMIX... 1866.67 560.00 RON
-12%
0
0
Set dining ABACUS Set dining ABACUS... 11150.00 9812.00 RON
-29%
0
0
Ayla Ayla... 22.95 16.20 RON