Stiri SuperSale

Incaltamintea verii 2010: poarta pantofi cu toc stiletto, pantofi colorati si saboti!

May 20, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

In vara lui 2010, pantofii cu toc inalt, elegantul stiletto, isi recastiga binemeritatul loc in garderoba oricarei femei . Fie ca iti pregatesti tinuta pentru un evenimente speciale, nunta sau banchet, fie ca te pregatesti pentru o iesire intr-un club, in aceasta vara incalta pantofi cu toc inalt si subtire – picioarele tale vor fi cu siguranta admirate. Materialele vedeta, piele intoarsa, piele lacuita, invelesc modelele glam din colectiile noi de incaltaminte Epica, Bronx si Formentini. In FashionUp.ro, pantofii pentru care vei fi invidiata au preturi incepand de la 199 de lei.

Untitled

Daca in vara asta vei purta tinute intr-o singura culoare, pantofii cu toc, in combinatii de culori vii sunt printre must have-urile care vor adauga un plus de prospetime lookului tau. Indrazneste sa incalti pantofi roz, turcoaz, bleumarin de la Epica. Tocul inalt, pe care multe dintre noi ne sperie, nu mai e o problema, pentru ca platformele au ramas in tendinte de anul trecut. Iar daca vrei, lasa piciorul tau sa respire in pantofi decupati in spate.

Untitled

Pentru zilele in care vrei o tinuta mai degajata, daca ai mai mult de mers pe jos, rasfata-ti picioarele cu incaltaminte comoda, practica: balerini si mocasini de la Geox, Gabor si Bata.aaa

Iar pentru zilele calduroase, in aceasta vara, adopta cel mai hot trend, sabotii. Adusi din nou in lumina reflectoarelor de Chanel, sabotii nu lipsesc din colectiile de vara ale marilor branduri de incaltaminte: comozi, dar cool si usor de asortat atat la fuste, cat si la pantaloni.

aadada
Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

promo
0
0
Pizza Jumi-Juma Pizza Jumi-Juma... 15.00 RON
-40%
0
0
BOURJOIS 3D Effet Gloss 08 Raspberry Tonic - Luciu de buze BOURJOIS 3D Effet Gloss 08 Ras... 33.00 19.80 RON
promo
0
0
Kallos Love Lipstick Kallos Love Lipstick... 18.00 RON
-44%
0
0
Suport cap - fitness Suport cap - fitness... 67.00 37.00 RON
-58%
0
0
 iPod nano Armband iPod nano Armband... 145.00 60.00 RON