Stiri SuperSale

Mihaela Berciu: “Haina nu-l face pe om, dar este foarte importanta”

May 18, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

haina_clasica

“Acordati-va atentie atunci cand vreti sa va prezentati profesionist. Haina nu-l face pe om, dar este foarte importanta. Daca nu te prezinti corect in fata celorlalti, ei nu vor asculta ce ai de spus si mai mult de jumatate de informatia pe care tu incerci sa o transmiti se va pierde fara drept de apel.” Acesta este unul dintre sfaturile pe care il ofera Mihaela Berciu, unul dintre cei mai reputati consultanti de imagine din Romania, cand vine vorba despre tinuta in business.

Mihaela are deja o lista impresionanta de personalitati pe care le-a consiliat in crearea unor tinute impecabile, atat vestimentare, cat si non-verbale. De altfel, ea crede ca “Rolul principal al consultantului de imagine nu este sa ii spuna clientului cum sa se imbrace, ci este cum sa se construiasca pe sine din toate punctele de vedere, pentru a transmite mesajele dorite catre ceilalti, pentru a ajunge acolo unde isi doreste in timp”.

Absolventa a programului MBA in cadrul American International University in London, si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institut, Mihaela Berciu a devenit unul dintre promotorii conceptului inovativ de “executive presence”. Mihaela este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International.

via
Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-20%
0
0
Saltea Gonflabila Buble Play Center 4 In 1 Saltea Gonflabila Buble Play C... 1550.00 1240.00 RON
-31%
0
0
Skullcandy Natural Vocals Skullcandy Natural Vocals... 129.00 89.00 RON
-10%
0
0
Aubert Restaurant Aubert Restaurant... 14.00 12.50 RON
-60%
0
0
Salopeta Vero Moda - Kisha Sl Jumpsuit Salopeta Vero Moda - Kisha Sl ... 174.00 69.00 RON