Stiri SuperSale

OTTO a sosit în România

February 3, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

Tag-uri: , , , ,

logo_otto

Continuăm cu povestea frumoasă a celor de la  OTTO. Salut Romania! Cele mai noi tendințe în fashion au sosit!

Avem vești bune pentru toate doamnele cărora le place să se aranjeze: compania OTTO, cu un trecut atât de faimos, a ajuns în sfârșit și în România. Renumită pentru cataloagele colorate și inovatoare, OTTO este un nume popular în Germania și în alte țări europene, pe care le-a cucerit cu ofertele sale în ultimii 60 de ani. Conform spuselor străinilor, a face cumpărături dintr-un catalog OTTO este cel puțin la fel de distractiv ca o plimbare prin oraș!

Popularitatea acestei companii ne-a făcut curioși, așa că am decis să ne uităm un pic la produsele sale. Catalogul ne-a făcut o impresie buna: standarde înalte de calitate, colorat, ușor de parcurs. După ce l-am deschis, privirea ne-a fost imediat atrasă de multitudinea de branduri de top pe care le are: Adidas, Esprit, S.Oliver, Puma etc.

Recomandăm OTTO tuturor celor care nu au timp de pierdut cu privitul vitrinelor și care aspiră la o metodă comfortabilă și sigură pentru a face cumpărături. În gama colorată și trendy oferita de OTTO oricine poate găsi produsele potrivite ca stil și buget.

Primul lor newsletter, colorat și haios ( la care vă puteți abona aici), conține 10 produse de modă pentru femei reduse cu până la 50%. Noi suntem tare încântați de ei și speră că și voi o să aveți o surpriză plăcută.

Vizitați site-ul www.otto.ro și convingeți-vă singuri!

Sursa: eva

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate