Stiri SuperSale

Concursul saptamanii: Castiga un ondulator Remington

October 18, 2013 | Comentarii (167) | Categorie: Brand-uri,Cadouri,Concurs

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

 

Dragi iubitori de shopping,

Astazi dam drumul la un nou concurs SupeSale! Pentru noul concurs al saptamanii oferim un ondulator Remington Stylist Easy Curl pentru bucle perfecte si usor de realizat. Ondulatorul prezinta ghidaje spiralate pentru o utilizare cat mai usoara si eficienta. Tamburul este de 19 mm, iar incalzirea se face in 30 de secunde.

 

 

Pentru a ve inscrie la concurs tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare cu raspunsul la intrebarea:

Ce parere aveti despre cumparaturile online si ce tip de produse cumparati cel mai des in acest mod?
Nu uitati sa folositi o adresa de e-mail valida!

Pentru regulamentul oficial al concursului vizitati sectiunea de concursuri SuperSale http://www.supersale.ro/concurs/castiga-un-ondulator-remington-stylist-easy-curl-cu-supersale.

 

Share

Vezi comentarii (167)

Comentarii (167)

serban elena-mirabela a spus:

October 18, 2013 – 6:10 pm

Mie imi place sa fac cumparaturi online, in primul rand ca sunt mai ieftine si in al doilea rand ca sunt mai diverse. Eu cumpar decat electronice sau electrocasnice din mediul online.

nichita cristina a spus:

October 18, 2013 – 6:40 pm

Despre acest tip d cumparaturi nu am o parere foarte buna in anumite categorii de produse( imbracaminte,incaltaminte) pentu ca nu le poti proba, nu stii marimea foarte bine,Pana acum nu am comandat asemenea produse ci o singura data o geanta de care nu am fost foarte incantata, produse cosmetice si cam atat.

Cami Bia a spus:

October 18, 2013 – 6:42 pm

Nu am o parere anume despre cumparaturile online insa cred ca pentru o categorie de persoane constituie un mod bun de a face schopping.
In general, de pe site-uri cumpar produse de ingrijire personala si mai putin obiecte de vestimentatie sau incaltaminte.

cristina a spus:

October 18, 2013 – 6:51 pm

cumpar destul de des online iar cumparaturile includ medicamente, hrana bebelusi, electrocasnice mici si orice mi se pare atractiv, inclusiv vouchere de reduceri.

Balan Adrian a spus:

October 18, 2013 – 6:56 pm

Cumparaturile online reprezinta o modalitate moderna si comoda de a achizitiona aproape orice, de multe ori la preturi mai avantajoase. In principal am cumparat electronice din mediul online.

Berce Larisa Maria a spus:

October 18, 2013 – 7:27 pm

Cumparaturile online sunt foarte comode si de multe ori mai ieftine decat la magazine. Cel mai des cumpar electrocasnice mici, sau produse de ingrijire.
Va multumesc

MARINESCU FELICIA ADRIANA a spus:

October 18, 2013 – 8:00 pm

In primul rand pentru mine personal,a face cumparaturi online inseamna economie timp,bani,energie pe care o pastrez pentru bebele meu;)),este mult mai comod asa,cel putin nu il mai terorizez pe sotul meu cate 2,chiar si 3 ore:))) la shophing:))Imi place foarte mult sa imi achizitionez produse de make-up,haine,biberoane pentru bebe,electrocasnice, si cred ca lista continua:)))Bani sa am :) )

aurora a spus:

October 18, 2013 – 8:13 pm

fac des cumparaturi online din comoditate,gasesc sortimentatie de produse,achizitionez cosmetice,hainute,electrice,incaltaminte….

Stancioiu Nicoleta Florentina a spus:

October 18, 2013 – 8:14 pm

Ador cumparaturile online,pentru ca este mai comod si gasesc de multe ori reduceri si promotii, pe care nu le gasesc in magazinele reale..Imi place sa cumpar produse cosmetice haine,electronice sau lucruri inedite cu care sa-mi surprin prietenii.

Aluculesei Brindusa a spus:

October 18, 2013 – 8:32 pm

cumparaturile online sunt o modalitate comoda de a face cumparaturi si imi cumpar diferite produse pe care le gasesc la preturi mai mici ca in magazine sau anumite produse la promotii si unele produse pe care de obicei nu le gasesc in comert sau chiar cand nu am chef de magazine.

Hermina a spus:

October 18, 2013 – 8:45 pm

un mod mai rapid de a face cumparaturi, economisesti timp si gasesti destul de multe site-uri cu haine etc de unde iti poti alege dupa bunul plac, cel mai des imi achizitionez obiecte vestimentare, in special rochite si bluze si produse de infrumusetare

Maracine Simona a spus:

October 18, 2013 – 10:11 pm

Atunci cand fac cumparaturi online nu ma deranjeaza nimeni cu intrebarea Va ajut cu ceva? Si cand te uiti vezi o fata acra ce parca iti inspira teama. Cumpar de la haine, cosmetice pana la albume foto.

Maracine Simona a spus:

October 18, 2013 – 10:16 pm

Imi place sa cumpar online pentru ca este foarte usor si rapid. Cumpar haine in general.

Catalina a spus:

October 18, 2013 – 11:01 pm

Am incredere in cumparaturile on-line de pe site-urile foarte cunoscute unde este permisa returnarea produsului, si unde primesc si garantia produsului
De obicei cumpar produse electronice si electrocasnice, aflate la oferta!

Catalina a spus:

October 19, 2013 – 12:55 am

Cumparaturile online sunt foarte avantajoase din punct de vedere al timpului economisit, al comoditatii. Comand online cosmetice si electronice.

goleanu anisoara a spus:

October 19, 2013 – 4:52 am

Cumparaturile online sunt simple si faci mare economie de timp.Trebuie doar sa fii atent la detalii,poti sa ai surprize la primirea comenzii.

Czetz Mihaela a spus:

October 19, 2013 – 10:59 am

In primul rand, cumparaturile online sunt mai usoare,mai rapide si mai economice.Cauti produsul dorit,il vizualizezi,lansezi comanda si primesti acasa pachetul.In al doilea rand,poti compara produsul respectiv cu altul iar in cazul in care nu esti multumit de el, dupa ce l-ai primit,il poti returna.
De obicei, cumpar online produse electrocasnice si electronice mici,cosmetice,imbracaminte si accesorii.

dumitru a spus:

October 19, 2013 – 3:11 pm

Fiind din Focsani si nu sunt magazinele care le vreau,iar drumul e lung,prefer sa fac cumparaturile online.Dai un clik si gata.Prefer sa cumpar,tot ce tine de makeup,electrocasnice,haine,incaltaminte chiar si mobila!Recomand sa se cumpere onile.

dumitru carmen a spus:

October 19, 2013 – 3:13 pm

Fiind din Focsani si nu sunt magazinele care le vreau,iar drumul e lung,prefer sa fac cumparaturile online.Dai un clik si gata.Prefer sa cumpar,tot ce tine de make’up,electrocasnice,haine,incaltaminte chiar si mobila!Recomand sa se cumpere online.

Nadia a spus:

October 20, 2013 – 11:38 am

Imi place sa fac cumparaturi online, sunt mult mai practice, in felul asta economisesc timp si bani, cu un simplu click mi-am achizitionat produsele de care am nevoie. Cel mai des cumpar online produse diverse: cosmetice, electrocasnice si haine.

Cristina Pastravanu a spus:

October 21, 2013 – 12:23 pm

Ador cumparaturile online, mi se pare ca este un mod foarte practic de a achizitiona produsele dorite fara a pierde mult timp mergand la diverse magazine si cautandu-le. In plus, ai acces la poduse care poate nu sunt disponibile in orasul unde te afli. Cel mai des cumpar produse cosmetice, carti, cadouri si accesorii. Haine si incaltaminte prefer sa le achizitionez totusi eu insami din magazine pentru a evita sa returnez produsul din cauza marimii nepotrivite sau a unor defecte.

Simona a spus:

October 21, 2013 – 12:24 pm

Buna tuturor!
Intr-adevar cumparaturile online sunt o modalitate mai comoda de a face cumparaturi! Cumparaturile online sunt mai usoare,mai rapide si mai economice. Cel mai des îmi mi place sa cumpar produse cosmetice haine,electronice…Recomand sa se cumpere online.
O zi buna tuturor!

Simona a spus:

October 21, 2013 – 12:27 pm

Buna tuturor!
Intr-adevar cumparaturile online sunt o modalitate mai comoda de a face cumparaturi! Cumparaturile online sunt mai rapide, usoare si mai economice. Cel mai des îmi mi place sa cumpar produse cosmetice haine,electronice…Recomand sa se cumpere online.
O zi buna tuturor!

Ilona a spus:

October 21, 2013 – 12:27 pm

Cumparaturile online sunt mult mai comode, oferta diversificata si preturi mult mai accesibile. Cumparaturile online pe care le fac, sunt produse de imbracaminte si incaltaminte.

Harabagiu Elena a spus:

October 21, 2013 – 12:36 pm

Imi place sa fac cumparaturi online,pentru ca economisesc si timp si bani !!!!

Madalina a spus:

October 21, 2013 – 12:39 pm

Eu sunt adepta cumparaturilor online, pentru ca pe net pot gasi absolut orice caut fara sa fiu nevoita sa ma deplasez, sa stau la coada iar produsul comandat ajunge direct la mine acasa, fara cel mai mic efort din partea mea, ca sa nu mai zic de timpul economisit dar si de combustibil.
Un alt avantaj oferit de magazinele online ar fi promotiile si reducerile pe care nu le gasim in magazine sau mall-uri, iar cel mai tare ma incanta faptul ca e deschis 24h/7 zile , deci nu ma da nimeni afara, nu exista ora de inchidere si nici nu trebuie sa ajung pana la o anumita ora
.De multe ori, am gasit produse pe care le cautam , la preturi mai mici decat in magazine….din moment ce nu trebuie sa cheltuiasca nimic pe chirie, angajati, reclame si altele, preturile pe care le ofera sunt considerabil mai mici fata de cele din magazinele obisnuite.
Obisnuiesc sa imi achizitionez online, produse cosmetice, imbracaminte, obiecte de uz personal, electronice ..insa de fiecare data cand aleg un produs nou,tin sa citesc parerile postate de cei care l-au folosit deja (si asta il consider un mare avantaj).

Roxana a spus:

October 21, 2013 – 12:51 pm

Electrocasnice/electronice sunt categoriile catre care ma indrept atunci cand fac achizitiile online. Ca avantaj, mediul online permite o prospectare rapida a preturilor, o verificare a specificatiilor si recomandarilor, economie de timp in tot procesul de cautare, achizitie si livrare.

Patricia a spus:

October 21, 2013 – 1:02 pm

Cumparaturile online este o cale foarte practica in zilele noastre. Obisnuiesc sa fac cumparaturi online pentru a economisi timp si bani. Printre ele sunt hainele si produsele cosmetice.

Gheorghe Andreea Mihaela a spus:

October 21, 2013 – 1:09 pm

eu fac cumparaturi online in preajma sarbatorilor..sunt mult mai multe oferte si pentru buzunarele mai mici :) de obicei cumpar haine, incaltaminte sau electrocasnice mici

Lucia a spus:

October 21, 2013 – 1:16 pm

Fac de obicei cumparaturi pe net, imbracaminte mai rar, mai des sunt fana voucherelor de reduceri de tot felul

Tiplea Alina a spus:

October 21, 2013 – 1:46 pm

sunt foarte incantata de cumparatrile online economisesti bani , timp si ai o gama mult mai larga de produse. de obicei cumpar bilete turisice , cosmetice , accesorii.

Ionut Baciu a spus:

October 21, 2013 – 1:48 pm

fac des cumparaturi online deoarece este mai comod si poti compara caracteristicile produselor si preturile diverselor magazine
cel mai desc cumpar electronice

gal diana cristina a spus:

October 21, 2013 – 1:51 pm

Nu am o parere prea buna despre cumparaturile online deoarece cred ca a face cumparaturi inseamna sa mergi tu sa vezi,sa probezi asta la haine dar la electrocastice cred ca e bn.

Tender Carmen Marilena a spus:

October 21, 2013 – 2:06 pm

Eu una iubesc cumparaturile on line,am cateva site uri sigure de unde mi iau haine,incaltamine,produse cosmetice si electrocasnice.Mi se par promotiile mai convenabile in mediul on line si timpul redus de achzitionare..nu mai pierd vremea prin magazine ;)

adelina a spus:

October 21, 2013 – 2:17 pm

În general cumpăr online produse IT şi electrocasnice. Nu am avut niciodata probleme, produsele fiind întotdeauna livrate la timp. Prin shopping online economisesti timp, iar produsele îţi sunt livrate acasa.

mitu-padureanu alina madalina a spus:

October 21, 2013 – 2:37 pm

cumpar deseori online pentru ca nu exista timp necesar pentru plimbari printre rafturile magazinelor, nu sunt de multe ori toate produsele expuse intrun magazin, cel mai mult cumpar produse electrocasnice, si produse textile precum cuverturi de pat, paturi, etc..

Andreea a spus:

October 21, 2013 – 2:44 pm

Obisnuiesc sa achizitionez produse online pentru ca uneori nu le gasesc pe piata, sau le gasesc mai scumpe. In general cumpar produse cosmetice sau electrocasnice. In plus livrarea se face la domiciliu si astfel economisesc timp!

Simona t a spus:

October 21, 2013 – 3:08 pm

Eu iubesc cumparaturile online, mi-as cumpara de toate in acest mod de pe situri de incredere, cu sigla pentru tranzactii sigure, cu imagine marite si zoom detaliat pe produse, fotografii din mai multe unghiuri, customer care amabil si disponibil sa raspunda la intrebari. Am comandat si imbracaminte, si incaltaminte, si produse IT, fara probleme. E adevarat ca am ales sa fac cumparaturi din niste magazine online cunoscute, cu feedback pozitiv si din partea unor prieteni care au comandat de acolo si au fost multumiti. In general, consider un avantaj posibilitatea de a putea vedea marfa intr-o fotografie reala, de a putea compara preturile si produsele fara sa te agaseze o vanzatoare bagacioasa, plata cu cardul mi se pare ca usureaza si simplifica mult tot procesul. Sunt PRO cumparaturi online!

NICULAI GEORGETA ADRIANA a spus:

October 21, 2013 – 3:28 pm

Cumparaturle online economisesc timp si bani, trebueidoarsa stii unde cauti. De obicei, cumpar haine si jucarii pentru fetita mea.

HOJDA IOANA ALINA a spus:

October 21, 2013 – 3:43 pm

Cumparaturile online sunt mai practice, nu irosesc timp si bani. Obisnuiesc sa cumpar produse vestimentare, cosmetice si electronice.

STOIAN ELENA a spus:

October 21, 2013 – 3:45 pm

Am optat de cateva ori pentru cumparaturile online, mai ales pentru ca am avut posibilitatea sa gasesc produse pe care nu le gaseam in magazine si de asemenea la un pret accesibil. Pana acum am fost multumita de produsele comandate, au fost livrate la termen, au perioada de garantie si de asemenea mi s-a oferit posibilitatea de a returna produsul in cazul in care nu eram multumita.
Concluzia- o metoda simpla de a procura produsul dorit, care economiseste timp cu un singur click.

Stefanescu Mihaela a spus:

October 21, 2013 – 3:51 pm

Mi se pare foarte usor si util sa fac cumparaturi online.De obicei imi comand produse de ingrijire personala si produse vestimentare.

Georgian S. a spus:

October 21, 2013 – 3:55 pm

produse IT si electronice – e mai usor de cautat review-uri dupa codul de produs. Daca vine defect sau ceva de genul il dai la schimb si se rezolva.

Juganaru Anisoara a spus:

October 21, 2013 – 3:56 pm

De obicei imi place sa fac cumparaturi online pentru a le cumpara jucarii celor mici iar pentru mine produse cosmetice.

Chiritescu Eelena a spus:

October 21, 2013 – 4:03 pm

Cumparaturile online sunt binevenite atunci cand esti o persoana ocupata si nu ai timp de nimic,poti avea ce iti doresti la un click distanta iar comanda vine la tine fara ca tu sa exerciti nici un efort,ultimul lucru pe care l.am cumparat a fost o placa tot Remington…si sunt foarte multumita de ea.

anda a spus:

October 21, 2013 – 5:10 pm

Ma relaxeaza cumparaturile online. Mi se par un mod mult mai bun de a alege produsele, deoarece poti face comaparatii rapide apeland la un simplu motor de cautare, nu la kilometri intregi strabatuti in lung si in lat prin magazine. Sunt adepta acestui mod de cumparaturi, insa incerc sa ma limitez doar la site-urile cunoscute, serioase, cu recomandari pe masura. In general achizitionez accesorii si produse cosmetice online, insa am si foarte multe aparate electrice achizitionate tot online.

bogdan a spus:

October 21, 2013 – 6:14 pm

folosesc foarte des cumparaturile online din 2 motive: pot vedea in scurt timp mai multe preturi de la diferite magazine si le pot compara, fata sa merg in magazine dureaza foarte mult timp, si 2 , folosesc online-ul pentru ca pot gasi si mai ieftin fata de magazin

Nicoleta Calin a spus:

October 21, 2013 – 6:14 pm

Cumpar de cate ori am ocazia si posibilitatea de pe internet.Consider ca e o metoda mai comoda intr-adevar dar nu mai pierd timpul in magazine in cautarea produselor necesare.Beneficiez de o gama variata mai ales la produsele cosmetice.Obisnuiesc sa comand online anumite articole vestimentare,cometice,rareori electronice in cazuri de urgenta majora.

bogdan a spus:

October 21, 2013 – 6:14 pm

folosesc foarte des cumparaturile online din 2 motive: pot vedea in scurt timp mai multe preturi de la diferite magazine si le pot compara, fata sa merg in magazine dureaza foarte mult timp, si 2 , folosesc online-ul pentru ca pot gasi si mai ieftin fata de magazin. cumpar produse electronice de pe diferite site-uri

alex bogdan a spus:

October 21, 2013 – 6:18 pm

folosesc cumparaturile online pentru pot face comparatie intre mai multe magazine in scurt foarte timp, eu cumpar des produse electronice de pe site-urile de specialitate

Otilia a spus:

October 21, 2013 – 6:18 pm

Cumparaturile online sunt in primul rand foarte practice.Daca nu ai timp sa cauti in magazine ce ai nevoie, cu cateva click-uri rezolvi problema si necesitatea ta ajunge direct la usa intru-un timp foarte scurt. Al doilea avantaj al cumparaturilor online este faptul ca de multe ori gasesti oferte foarte bune. Obisnuiesc sa cumpar frecvent de pe net produse diversificate, De la produse elecrocasnice la produse de pescuit, bilete de vacanta, etc.

Otilia a spus:

October 21, 2013 – 6:18 pm

Cumparaturile online sunt in primul rand foarte practice.Daca nu ai timp sa cauti in magazine ce ai nevoie, cu cateva click-uri rezolvi problema si necesitatea ta ajunge direct la usa intru-un timp foarte scurt. Al doilea avantaj al cumparaturilor online este faptul ca de multe ori gasesti oferte foarte bune. Obisnuiesc sa cumpar frecvent de pe net produse diversificate, De la produse elecrocasnice la produse de pescuit, bilete de vacanta, cartele de reincarcare, etc.

Caraponu Aura a spus:

October 21, 2013 – 6:23 pm

Imi place sa fac cumparaturi on-line, in general caut oferte bune la electrocasnice si reduci la haine si gasesc si ceea ce imi place, ma bucur ca pot sa anulez daca ma razgandesc sau daca si comanda nu corespunde asteptarilor mele.

corina a spus:

October 21, 2013 – 6:24 pm

este mai usor sa ma uit pe net decht sa ma duc prin magazine da fac comanda mereu si cosmetice in general de toate fac comanda ca nu am tip sa ma duc in magazine ca am copil mic si cand doarme ma uit pe net

Doriana a spus:

October 21, 2013 – 6:38 pm

Fac foarte des cumparaturi online, deoarece nu am mult timp liber, astfel ca imi este mult mai usor sa fac o comanda de pe net. De multe ori am gasit produse chiar mai ieftine decat la magazin. Sunt foarte multumita de produsele achizitionate online si cu siguranta voi continua sa imi fac astfel cumparaturile.

Mihaela a spus:

October 21, 2013 – 6:40 pm

In general apelez la cumparaturile online deoarece este mai relaxant. Cel mai des achizitionez produse cosmetice,aparate electrocasnice si uneori haine.

Ancsitzy a spus:

October 21, 2013 – 7:02 pm

In primul rand, cumparaturile online sunt mai usoare,mai rapide si mai economice.Cauti produsul dorit,il vizualizezi,lansezi comanda si primesti acasa pachetul.In al doilea rand,poti compara produsul respectiv cu altul iar in cazul in care nu esti multumit de el, dupa ce l-ai primit,il poti returna.
De obicei, cumpar online produse electrocasnice si electronice mici,cosmetice,imbracaminte si accesorii.

Ancsitzy a spus:

October 21, 2013 – 7:06 pm

Imi place sa fac cumparaturi online, sunt mult mai practice, in felul asta economisesc timp si bani, cu un simplu click mi-am achizitionat produsele de care am nevoie. Cel mai des cumpar online produse diverse: cosmetice, electrocasnice si haine.

lavinia a spus:

October 21, 2013 – 7:12 pm

Cumparaturile online sunt mai rapide, usoare si mai economice. Cel mai des îmi cumpar produse cosmetice .:)

Ancu Andreea a spus:

October 21, 2013 – 7:27 pm

Hmm,pentru mine,cumpărături online mi se par foarte utile şi plăcute deoarece economisesc timp şi uneori bani, pentru că pot găsi nişte reduceri pe care în magazine nu le găsesc, şi economisesc timp deoarece nu mi permite timpul să umblu toată ziua prin magazine.Şi pot vizita mai multe “magazine online” într un timp foarte scurt,faţă de timpul pe care l-aş pierde în magazine alergând de colo colo,plus că este mult mai simplu,mult mai comod,mai practic şi mai util,după părerea mea cel puţin.
Ador să-mi cumpăr accesorii sau machiaje de pe internet,însă nu mă limitez doar la atât.Optez şi pentru cărţi,iar uneori şi încălţăminte.Încerc să cumpăr doar de la siteuri mai cunoscute,bineînţeles,deoarece nu vreau să mă “ard” şi să plătesc însă să nu îmi primesc comanda.Pot face asta la orice oră din zi sau din noapte fără a mai sta cu grija că trebuie să mă grăbesc să nu se închidă magazinul,nu mă grăbeşte nimeni şi nu întâlnesc cozi infernale.:)

belehuz a spus:

October 21, 2013 – 7:33 pm

Cumparaturile online sunt foarte comode si castigi timp si uneori si bani deoarece unele produse sunt mai ieftine decat in magazin.achizitionez ce am nevoie la momentul respectiv ….haine ,accesorii. etc

Postolache Andreea a spus:

October 21, 2013 – 8:10 pm

Cumparaturile online au foarte multe avantaje,poti sa faci cumparaturi la orice ora vrei fara sa te deplasezi , o gama larga de produse,oferte , preturi.
Este cert, cumparaturile online sunt mult mai placute ,eviti aglomeratia din magazine, nu e nevoie sa te deplasezi dintr-un loc in altul ,etc,
Cumpar produse din gama: electrocasnice, electronice, cosmetice, haine . Personal gasesc shopping ul online mult mai util si rapid decat strabatutul magazinelor in lung si lat.

gabriela a spus:

October 21, 2013 – 8:14 pm

o parere super: economie de bani, timp, superoferte; am cumparat de toate: electronice, alimentare, imbracaminte, incaltaminte, carti.

Bîldea Alin-Razvan a spus:

October 21, 2013 – 8:15 pm

Online prefer sa cumpar electronice si produse cosmetice , dar si haine arareori. Mi se pare o metoda comoda si rapida.

gabriela a spus:

October 21, 2013 – 8:17 pm

o parere super: economie de bani, timp, superoferte; am cumparat de toate: electronice, alimentare, imbracaminte, incaltaminte, cosmetic, carti.

Parmac Adela a spus:

October 21, 2013 – 8:18 pm

Am o parere foarte buna despre cumparaturile online,penttru mine cosmetice,pentru copii jucarii si pt sot tablete etc,cel mai des pentru copii fac cumparaturi online.

lumi_lumidee a spus:

October 21, 2013 – 8:26 pm

despre cumparaturile online a o parare buna – economisesc timp si nu mai trebuie sa iau la cautat si plimbat prin toate magazinele… Ca si cumparaturi online prefer produsele electronice, electrocasnice, carti, cosmetice si chiar si haine

silviu a spus:

October 21, 2013 – 8:36 pm

Cumparaturile online sunt foarte comod de facut, cumpar in general piese auto din prisma preturilor mult mai reduse fata de magazine

Ionita Roxana a spus:

October 21, 2013 – 8:36 pm

Cumpărăturile online mă ajută să câştig timp, bani şi parcă nici stresul nu mai e atât de mare. Aleg să cumpăr cosmetice, uneori şi haine, dar mai ales accesorii.

Mariana a spus:

October 21, 2013 – 8:47 pm

Pentru mine reprezinta cea mai usoara metoda de achizitonare a produsului dorit,in care pot beneficia de o gama variata de produse.In functie de site-ul de unde dau comanda primesc si diferite oferte de transport gratuit sau o reducere din valoarea totala a cumparaturilor.Produsele comandate de mine au fost medicamente,produse cosmetice si articole decorative.Recomand cu incredere cumparaturile online.

Suditu Robert Stefanita Daniel a spus:

October 21, 2013 – 8:51 pm

Cumparaturile online este cu adevarat placut datorita faptului ca nu ne deranjeaza nimeni atunci cand vrem sa analizam un anumit produs. Deci pro cumparaturi online! :D

Adina Manole a spus:

October 21, 2013 – 8:55 pm

In primul rand, am o parere foarte buna despre online shopping deoarece,sincer, ma plictiseste foarte tare mersul la cumparaturi, aglomeratia din magazine. In mediul online ai ocazia de a-ti cumpara in tihna orice tip de produs fara a fi supus la presiuni si uneori la o amplasare mult prea haotica a produselor din magazin care pe mine ma bulverseaza si ma oboseste foarte tare. Criteriile de pe site-uri dupa care iti poti sorta produsul mult cautat sunt instrumentul ideal pentru mine. In al doilea rand, cel mai des imi cumpar haine, electronice, cosmetice si carti . De fapt, in afara de produse alimentare imi cumpar cam tot de pe net, iar site-urile le aleg in functie de review-uri.

Andru a spus:

October 21, 2013 – 9:46 pm

Cumparaturile online sunt foarte eficiente, datorita rapiditatii cu care poti cumpara, salvand astfel mult timp si multe dureri de cap. Cele mai multe achizitii sunt in materii de haine/incaltaminte, dar si electronice

B. Cosmina a spus:

October 21, 2013 – 9:51 pm

Consider ca shoppingul electronic este de departe cel mai bun lucru care ni se intmpla. Se economisesc bani si timp. Nu sunt genul sa iau fiecare magazin in parte pentru a cauta ceea ce vreau si ma intereseaza. De obicei cumpar imbracaminte si incaltaminte de pe site-urile straine, pentru ca pe la noi nu se prea e gasesc genul de lucruri ce imi plac. E fabulos acest sistem de cuparaturi!

Raluca M a spus:

October 21, 2013 – 10:13 pm

Sa fiu complet sincera, prefer cumparaturile direct din magazin in detrimentul celor online. Sunt genul de persoana care adora sa stea ore in sir in magazine, nu m-as plictisi deloc! In schimb, cumpar diverse lucruri online, pe care nu le gasesc pe piata din Romania sau care sunt cu mult mai ieftine in strainatate. Cel mai des cumpar cosmetice, accesorii si articole vestimentare. Cu livrarea este mai dificil, uneori trebuie sa astept aproximativ o luna pentru ca obiectele sa fie livrate, insa la final se merita asteptarea! Pe site-urile din Romania nu am comandat inca nimic, prefer sa imi fac timp si sa vizitez magazinul personal.

ionela orleanu a spus:

October 21, 2013 – 10:17 pm

Cumparaturile online sunt cele pentru oamneni ”openmind”.
Sunt cem mai simplu si comod mod de a nu-ti bate capul si de a nu pierde timpul.
Cel mai des achizitionez vouchere pt.reduceri vacante,salon de infrumusetare,carti,electrocasnice.
Este cel mai modern mod de a cumpara.Un viitor sigur si inteligent!

Pop Daniela Camelia a spus:

October 21, 2013 – 10:20 pm

Am o parere buna despre cumparaturile online, este foarte comod sa gasesti produsul dorit, virtual te deplasezi mai repede de la un magazin la altu, de multe ori in magazinele reale nu reusesti sa te informezi destul de bine de produs inainte de al achizitiona fiind nevoie sa apelezi tot la informatii de pe net.
Pot aparea si dezavantaje prin faptul ca nu poti vedea efectiv produsul, dar aicea depinde de firma de la care achizitionezi daca este serioasa, daca a oferit informatii reale, daca are relatii cu firme de curierat serioase etc.
Am achizitionat online produse electronice, electrocaznice, imbracaminte, suplimente alimentare

Moldovan Cristian a spus:

October 21, 2013 – 10:46 pm

Imi plac cumparaturile online pentru ca ai acces la o gama foarte larga de produse, informatiile despre un anumit produs se pot gasi mai usor decat in modul clasic si, de ce nu, e mai comod, mai ieftin. Cel mai des am cumparat electronice.

Alexandra Ciurea a spus:

October 21, 2013 – 10:50 pm

Cumparaturile online sunt un ingeras pazitor pentru marea majoritate a zilelor in care ai de lucru. Si cum ai de lucru 90% din timp…trageti singuri concluzia.
Ce e de apreciat este ca online-ul nu se opreste doar la granita si poti sa explorezi orice site care permite “magia”.
Cel mai des cumpar carti, atat din anticariate sau librarii online, dar si electronice, accesorii si uneori haine si incaltaminte.

P.S. Recent mi s-a stricat placa si cum parul meu e nevrotic si mereu opus starii mele, un ondulator ar fi perfect in perioada asta de toamna-iarna. Daca ziua mea care se-apropie reprezinta o steluta in plus (hihi) as fi chiar mandra sa ma laud cu premiul castigat!

Moldovan Cristian a spus:

October 21, 2013 – 10:52 pm

Imi plac cumparaturile online. Ai foarte multe optiuni din care sa alegi, gasesti produse mai ieftine si chiar mai ieftine, e mai comod. De obicei cumpar electronice.

diana istrate a spus:

October 21, 2013 – 10:56 pm

Am o parere f buna. Este o modalitate mai comoda si eficienta in ziua de azi deoarece poate nu avem timpul si disponibilitatea necesara de a merge in anuminte magazine. Cel mai des imi cumpar haine, accesorii si obiecte de decor.

Paunescu Madalina a spus:

October 21, 2013 – 11:09 pm

Cumparaturile online ne pot usura viata.Putem vizita mai multe magazine virtuale intr-un timp foarte scurt,alegand produsele potrivite pentru noi.Majoritatea produselor pe care le achizitionez de pe internet sunt cele electronice.

Belzeus a spus:

October 21, 2013 – 11:20 pm

Imi place ca uneori sa fac mici cumparaturi online, mai ales in domeniul electronicelor si electrocasnicelor, accesorii pentru PC. Este unul dintre modurile cele mai la indemana cu precadere atunci cand nu dispui de timpul necesar pentru a hoinari prin magazine.

Belzeus a spus:

October 21, 2013 – 11:24 pm

Imi place ca uneori sa fac mici cumparaturi online, mai ales in domeniul electronicelor si electrocasnicelor, accesorii pentru PC. Este unul dintre modurile cele mai la indemana, cu precadere atunci cand nu dispui de timpul necesar pentru a hoinari prin magazine.

Belzeus a spus:

October 21, 2013 – 11:29 pm

Imi place ca uneori sa fac mici cumparaturi online, mai ales in domeniul electronicelor si al electrocasnicelor, accesorii pentru PC. Este unul dintre modurile cele mai la indemana, cu precadere atunci cand nu dispui de timpul necesar pentru a hoinari prin magazine.

Balaianu Adrian a spus:

October 21, 2013 – 11:35 pm

Despre cumparaturile pe internet am numai pareri de bine , deoarece poti avea la tine acasa produsul dorit si toate acestea la numai cateva click-uri distanta, de la domiciliu sau chiar de la locul de munca ecosomisand timp si energie. In plus internetul poate fi facil consumatorilor cu mobilitate redusa. In acest mod consumatorul nu trebuie sa mearga la sediul comerciantului si nu este limitat de orele de deschidere si putem plasa comanda in orice moment. Astfel alegerea de produse este mult mai ampla si in plus livrarea nu poate fi ceruta numai la locul de resedinta ci si la locul de munca. Ofertele de pe internet pot fi usor de comparat prin urmare consumatorul poate cumpara produse cu cele mai favorabile conditii: pret,calitate ; adaptate la nevoile fiecaruia.
Cat despre ce produse comand cel mai des ar fi cam multe incepand de la haine,incaltaminte si accesorii ajungand chiar si la mancare cumparata de pe internet. In rest ce pot sa zictraim intr-o lume in care viteza inseamna viata iar viata inseamna Internet. va Multumesc

Cojocaru Elena-Georgiana a spus:

October 21, 2013 – 11:41 pm

Cumparaturile online sunt mai rapide, usoare si mai economice. Cel mai des îmi mi place sa cumpar produse de ingrijire personala ,eletronice, IT

Nicoleta Ungureanu a spus:

October 22, 2013 – 12:02 am

Parerea mea despre cumparaturile online,este una buna.Produsele pe care le cumpar cel mai des de pe site-urile de cumparaturi online,sunt elemente vestimentare.Sunt uneori mult mai avantajoase ca si pret,plus ca te scutestede mult timp petrecut pe drum si in aglomeratie.

Nicoleta Ungureanu a spus:

October 22, 2013 – 12:02 am

Parerea mea despre cumparaturile online,este una buna.Produsele pe care le cumpar cel mai des de pe site-urile de cumparaturi online,sunt elemente vestimentare.Sunt uneori mult mai avantajoase ca si pret,plus ca te scutesc de mult timp petrecut pe drum si in aglomeratie.

Anto a spus:

October 22, 2013 – 12:19 am

Eu fac cumparaturi online cel mai des! Este mai practic, nu necesita deplasarea, am acces la toate informatiile produsului si primesc ceea ce doresc acasa! Cel mai des achizitionez produse de ingrijire personala sau produse pentru bucatarie! :)

Basangiu Dan a spus:

October 22, 2013 – 1:58 am

De obicei cumpar produse IT, daca site-urile imi prezinta incredere. Pana acum nu am fost pacalit, sper sa nu am probleme vreodata.

serban greti a spus:

October 22, 2013 – 7:58 am

imi place sa fac cumparaturi online pentru ca este mai comod.De obicei cumpar haine,produse cosmetice sau bijuterii

danut bitica a spus:

October 22, 2013 – 8:50 am

cumparaturi online .au reduceri mai mari ca in magazinele obisnuite ,acutesti timp ,achita la livrarea produselor sau direct din contul tau bancar ,ami place sa fac cumparaturi online .

Neagu Adela Mihaela a spus:

October 22, 2013 – 9:02 am

Cumpar destul de des online imbracaminte, incaltaminte, cosmetice si electronice fara teama ca nu mi place deoarece am avut posibilitatea sa returnez produsul daca nu mi s-a potrivit. Prefer cumparaturile online pt ca pot gasi oferte mult mai bune decat in magazine,compar mai usor preturile de pe piata, plata se face simplu cu cardul sau cand primesc produsul acasa si in plus nu trebuie sa ies prin frig sau ploaie daca am nevoie sa cumpar un cadou..spre ex:D

Prodan Andreea a spus:

October 22, 2013 – 9:41 am

Eu am o parere buna despre cumparaturile online,bineinteles ca nu fac piata sau nu cumpar ceva nefolositor,de cele mai multe ori achizitionez vouchere pentru spectacole sau pentru vacante mai ieftine decat sunt in general,acestea se renteaza foarte bine si sunt necesare in viata de zi cu zi,deoarece viata este scurta si trebuie traita ca atare,dupa posibilitatile fiecarui om.

Andreea Lazar a spus:

October 22, 2013 – 9:54 am

Comertul online a cunoscut o dezvoltare rapida la noi in tara. Magazinele online sunt tot mai populare, iar oamenii prefera sa faca comenzi online pentru ca e mai simplu, mai comod, mai rapid si mai ieftin. Daca nu avem timp, nici chef sau suntem obositi, dar trebuie sa facem cumparaturi, atunci apelam la internet si la cumparaturile online. Internetul se bucura tot mai mult de popularitate si deja cumparaturile online castiga tot mai multi adepti.

Eu prefer sa cumpar online haine si bijuterii, excursii si bilete la film sau teatru.

Sador Adriana Maria a spus:

October 22, 2013 – 10:33 am

Ador sa fac shopping online,iar cel mai des cumpar carti sau aparate electrocasnice.

ANDREEA-CORINA a spus:

October 22, 2013 – 1:18 pm

Bineinteles, cumparaturile online reprezinta in principal un avantaj..cu toate acestea nu putem fi convinsi 100% de siguranta acestora..dar, in ceea ce ma priveste, pot spune ca in ultimul timp am facut doar comenzi online, asta datorita faptului ca e mult mai comod, practic si nu pierzi timp pe drumuri. De regula, comand de pe siteuri produse electronice si electrocasnice, iar pana acum am fost multumita. :)

Popa Maria a spus:

October 22, 2013 – 1:33 pm

Imi place sa achizitionez online diferite cosmetice si produse vestimentare.

Mihaela Iancu a spus:

October 22, 2013 – 1:44 pm

Imi place sa fac cumparaturi on-line. Mi-am cumparat si haine,si mi s-au potrivit. Am fost foarte multumita.

Preda elena Loredana a spus:

October 22, 2013 – 2:32 pm

o modalitate facila, comoda si si distractiva de a face cumparaturi si a nu pierde timpul cautand prin magazine. Cel mai adesea cumpara electrocasnice.:)

CIOBANU VERONICA a spus:

October 22, 2013 – 3:07 pm

IMI PLAC CUMPARATURILE ONLINE PT CA AM UN COPIL DE 2 ANI SI NU IMI PLACE SA MA TARAI CU EL PRIN MAGAZINE PT CA DE OBICEI CE CUMPAR ONLINE SUNT DOAR PRODUSE ELECTROCASNICE .

Beniuga Oana a spus:

October 22, 2013 – 3:26 pm

Cumparaturile online te ajuta sa salvezi timp si uneori bani, gasind o gama variata de site-uri ce comercializeaza produse asemanatoare. De cele mai multe ori achizitionez carti sau medicamente

Caprita Florina Cristian a spus:

October 22, 2013 – 3:50 pm

Cel mai bun raspund la aceasta intrebare este “depinde”.Eu de exemplu nu imi doresc prea mult sa incurajez acest tip de activitate pentru ca se pierd multe locuri de munca in fata acestuia.Dar in mod general trebuie incurajat acest lucru.Cumparaturile online sunt mult mai rapide s fara prea multe batai de cap insa mare atentie pentru cei care aleg plata cu cardul si mare atentie la fiecare click dat.Este adevarat ca te ajuta foarte mult economisesti timp energie ai o gama variata plus ca poti cumpara produse din alte tari si tot felul de pachete de vacanta.Eu nu imi comand haine chiar daca imi plac foarte mult pentru ca nu stiu cum imi vin.Cel mai des cumpar produse cosmetice si accept plata prin curierat.

stefan alina a spus:

October 22, 2013 – 4:01 pm

de obice cumpar produse electronice si electrocasnice , dar si bilete la spectacole , teatru, concerte, produse cosmetice. Cumparaturile on-line imi economiseste timp si am de unde sa aleg ceea ce imi doresc.

stefan alina a spus:

October 22, 2013 – 4:04 pm

cumpar electronice si electrocasnice dar si cosmetice si bilete la spectacole si concerte

TATIANA POLIKARPOVA a spus:

October 22, 2013 – 4:56 pm

sunt o persoana ocupata: servici, copii, – cumparaturile onlain imi salveaza timp – cel mai pretios

Gogoci Ramona Liana a spus:

October 22, 2013 – 5:40 pm

Eu le prefer celorlalte deoarece ma ajuta sa economisesc mult timp pretios. Am cumparat de toate online de la alimente la aparatura si nu am fost dezamagita

Nicolae Anisia a spus:

October 22, 2013 – 7:29 pm

este cel mai simplu mod de a face cumparaturi si in acelasi timp relaxant.In general cumpar articole vestimentare si electrocasnice.

Mihalache Alina-Corina a spus:

October 22, 2013 – 7:34 pm

Am o parere foarte buna. Sunt confortabile, relaxante…evitam aglomeratia, sfidam vremea de afara….:) In general imi cumpar haine, accesorii si cosmetice.

Multescu Daniela a spus:

October 22, 2013 – 7:36 pm

Fiind mamica unei de fetite si locuind in Ilfov imi este greu sa plec acasa si sa fac cumparaturi.Aproape toate cumparaturile le fac online.

busuioc roxana a spus:

October 23, 2013 – 12:00 am

din anumite puncte de vedere sunt mai avantajoase:economisesti timp,oferte mai diverse,preturi diferentiate,etc dar sunt si riscante in sensul ca poti lua teapa,produsele comandate aratand altfel decat in pozele reclama/oferta etc!eu am patit-o cu o rochie,un ceas si cu altele dar tot nu m-am linistit….asa ca in continuare comand produse cosmetice,electronice ,pachete medicale si de frumusete!

Violeta P. a spus:

October 23, 2013 – 12:03 am

Cumparaturile online reprezinta o metoda usoara, rapida si eficienta de a face tot felul de achizitii fara efort si bataie de cap.
Bineinteles ca trebuie sa avem incerdere in acest tip de cumparaturi insa e bine sa ne informam inainte de a cumpara, despre site-ul respectiv.
Imi place shopping-ul online,dar nu pot spune ca sunt infocata, insa apelez la acest tip de shopping cand timpul ma prseaza si cand nu gasesc ce caut in magazinele fizice.

Doina a spus:

October 23, 2013 – 12:05 am

A cumpara online e un mod util si rapid de a achizitiona tot ce avem nevoie…
Produsele electrocasnice sunt in lista mea de cumparaturi online.

Violeta P. a spus:

October 23, 2013 – 12:10 am

E bine stiut ca shopping-ul online e cea mai simpla,rapida si eficienta metoda de a face cumparaturi atunci cand timpul ne preseaza, cand nu gasim in magazinele fizice ceea ce avem nevoie.
Din magazinele online lista mea include produse cosmetice,incaltaminte si imbracaminte,electrocasnice.

iulia a spus:

October 23, 2013 – 3:16 am

Cumparaturile online sunt bine venite. Cred ca s-a gasit o modalitate foarte facila si distractiva de a face cumparaturi, evitand aglomeratia din magazine si ajutorul, uneori atat de insistent pe care il primesti. Da, trebuie sa recunosc ca e o mica d

iulia a spus:

October 23, 2013 – 3:22 am

Cumparaturile online sunt o modalitate de a evita aglomeratia si a alege produsul cel mai potrivit pentru tine in liniste fara a fi presat de

Alexandra a spus:

October 23, 2013 – 3:28 am

Nu am avut neplaceri pana acum, am o prare buna.De obicei comand produse cosmetice

Alexandra a spus:

October 23, 2013 – 3:31 am

O parere buna.Nu am avut neplaceri.De obicei comand produse cosmetice.

Pavalache Sebastian Ionut a spus:

October 23, 2013 – 9:18 am

Consider cumparaturile online comode si cu preturi mai mici decat in magazine. Un alt avantaj e ca le pot returna dupa o anumita perioada si dand posibilitatea de a le incerca. Imi place sa cumpar si cu vouchere sau cand apar oferte cu reduceri. Pana acum am cumparat imbracaminte, jucarii, electronice si am avut ocazii sa nu fiu incantat de unele produse, le-am trimis inapoi si dupa o perioada primind inapoi contravaloarea lor.

stefan alina a spus:

October 23, 2013 – 10:50 am

cumparaturile on-line imi fac viata mult mai usoara, de obicei cumpar produse electronice si electrocasnice

Alina-Cerasela a spus:

October 23, 2013 – 10:55 am

Cumparaturile online reprezinta modalitatea mea preferata de a-mi achizitiona noile aparitii. Consider ca toata lumea ar trebui sa se indrepte in mediul online pentru a profita de timpul scazut de achizite si de gama foarte larga de produse ce pot fi achizitionate.
Cel mai des imi cumpar haine in acest mod.

Alina-Cerasela a spus:

October 23, 2013 – 11:00 am

Cumparaturile online sunt pentru mine un adevarat hobby. Caut mereu noile aparitii pe site-urile cu haine pentru a-mi achizitiona ce imi place.
Cel mai des imi cumpar haine in acest mod.

gr8abyss a spus:

October 23, 2013 – 12:45 pm

Fac cumparaturi online destul de des. De obicei cumpar haine, carti si electronice.

COVALIU ANDREEA MONICA a spus:

October 23, 2013 – 1:58 pm

O parere foarte buna,cand nu am timp liber ,cumpar fara sa ma deplasez,cumpar cosmetice ,parfumuri,haine
,jucarii

Halmaghe Loredana a spus:

October 23, 2013 – 2:41 pm

Imi place sa fac cumparaturi online deoarece am posibiltatea de a-mi alege ceea ce imi doresc la un pret bun fara alergauri prin magazine,in general cumpar electrocasnice.

miky a spus:

October 23, 2013 – 2:43 pm

buna ziua! Prefer achizitionarea produselor din magazinele online datorita:

- timpul castigat pc vs magazin;
- diversitatea produselor;
- posibilitatea citirii review-urilor produselor;
- (de multe ori) pretul.

Murarescu Valentin a spus:

October 23, 2013 – 4:24 pm

Prefer cumparaturile online in primul rand pentru comoditatea comandarii acestor produse dar si pentru pretul mai accesibil decat cel din magazinele externe.Am inceput sa cumpar online de 2 ani si pana acum nu am intampinat probleme in procesarea comenzilor si garantia acestora.De obicei cumpar produse electronice si haine.

Vasile Andreea a spus:

October 23, 2013 – 4:28 pm

Imi plac cumparaturile online pentru toate serviciile oferite de site-urile de specialitate sunt de calitate iar preturile sunt mult mai accesibile.De obicei imi cumpar produse cosmetice si haine.

Bambergher Alexandra Ioana a spus:

October 23, 2013 – 4:29 pm

In opinia mea, conceptul de shopping online este destinat persoanelor care au un stil de viata activ , care doresc sa economiseasca timp si sa profite de unele promotii exclusiv din mediul online.
Un mare avantaj este faptul ca pot comanda atat de pe site-uri nationale cat si internationale.
Obisnuiesc sa achizitionez:obiecte casnice, parfumuri, produse cosmetice.
Am fost si sunt foarte multumita de produse si recomand aceasta metoda eficienta.

Murarescu Adrian a spus:

October 23, 2013 – 4:32 pm

Prefer cumparaturile online in primul rand pentru comoditatea comandarii acestor produse dar si pentru pretul mai accesibil decat cel din magazinele externe.Am inceput sa cumpar online de 2 ani si pana acum nu am intampinat probleme in procesarea comenzilor si garantia acestora.De obicei cumpar produse electronice si haine.

Ispas Elena-Sorina a spus:

October 23, 2013 – 5:19 pm

Cumparand online economisesti timp. Imi place sa cumpar produse electrocasnice.

Dobre Iuliana a spus:

October 23, 2013 – 5:22 pm

Eu fac cumparaturi online, mi se pare mai comod asa.

ANA MARIA a spus:

October 23, 2013 – 5:24 pm

Cumparaturile online reprezinta cel mai confortabil mod de shopping.Cel mai des achizitionez online electronice, electrocasnice, articole pentru casa si gradina.

Andreea Lavinia a spus:

October 23, 2013 – 5:32 pm

Cumparaturile online sunt bune atunci cand nu vrem sa ne obosim prin magazine. Site-urile prezinta si diversitate. Cumpar haine,incaltaminte si accesorii.

Andreea Lavinia a spus:

October 23, 2013 – 5:38 pm

Cumparaturile online sunt foarte comonde atunci cand nu avem dispozitie sau timp sa umblam prin magazine. Imi achizitionez haine,accesorii si incaltaminte.

Mardale Alina a spus:

October 23, 2013 – 7:38 pm

Imi plac foarte mult cumparaturile online.Te poti uita si analiza relaxat produsele.De cele mai multe ori comand accesorii de diferite feluri.Fie pt telefon fie accesorii pe care sa le port eu.

Ene Sofia Raluca a spus:

October 23, 2013 – 10:47 pm

Cumparaturile online reprezinta o modalitate moderna si comoda prin care se poate achizitiona orice produs sau serviciu si care ofera posibilitatea compararii preturilor practicate pe piata in timp util. Eu folosesc mediile online pentru achizitia de produse cosmetice.

Alexandra Luise a spus:

October 23, 2013 – 11:59 pm

Nu obisnuiesc sa fac cumparaturi online prea des, insa e un mod mult mai usor si mai diversificat de a vedea toate ofertele pietei, plus ca nu necesita prea mult efort. In general cumpar carti sau gadget-uri pentru telefon/laptop.

mihaela horel a spus:

October 24, 2013 – 8:22 am

cumparaturile online sunt salvatoare in perioadele in care esti foarte ocupat.ma feresc sa cumpar imbracaminte si incaltaminte online iar in general cumpar online cosmetice, electrocasnice si obiecte de decor pentru cadouri si pentru mine.

BOGDAN CAMELIA RADIANA a spus:

October 24, 2013 – 8:58 am

Sunt produse diversificate,de calitate si la preturi accesibile oricarui buzunar.

Alexandra Andrei a spus:

October 24, 2013 – 10:01 am

Eu obisnuiesc sa cumpar online, de cele mai multe ori servicii si haine. Mi se pare mai comoda aceasta optiune, plus ca economisesc si timp si comentariile nedorite ale vanzatorilor de cele mai multe ori neavizati din magazinele fizice.

Adela Ioana a spus:

October 24, 2013 – 4:30 pm

Sunt de parere ca optiune cumparaturilor online este un mod util si facil deoarece economisesc foarte mult timp, dar si pentru ofertele si reducerile de pe diferite site-uri. Cel mai des imi achizitionez online electrocasnice si produse cosmetice.

Diana a spus:

October 24, 2013 – 6:15 pm

Nu obisnuiesc sa cumpar online haine sau incaltaminte pentru ca nu ai certitudinea ca ti se potrivesc. Am cumparat doar carti online ;)

Comanescu Ramona a spus:

October 24, 2013 – 6:30 pm

Cumpar de de pe site-uri online, mai ales electronice, pentru ca am posibilitatea de a ma documenta asupra specificatiilor tehnice din mai multe surse. Pana acum nu am avut probleme.

ana a spus:

October 24, 2013 – 7:27 pm

Imi place sa fac cumparaturi online pentru ca economisesc foarte mult timp si bani.Mai ales in perioadele in care am mult de lucru.Pe de alta parte insa,cand am mai mult timp liber, imi place sa merg la cumparaturi, sa ma plimb.Cu ocazia asta imi mai pun sangele in miscare si ma delectez. De obicei cumpar online haine pentru ca ceea ce imi place in materie de vestimentatie, nu se prea gaseste in magazine.Cumpar uneori si electrocasnice, dar niciodata produse de ingrijire personala.

ana a spus:

October 24, 2013 – 7:35 pm

Imi place sa fac cumparaturi online deoarece economisesc foarte mult timp si bani, mai ales in perioadele in care am mult de lucru.Cand am mai mult timp liber insa, imi place sa merg la cumparaturi, cu ocazia asta mai fac miscare , ma delectez.De obicei cumpar haine online pentru ca nu prea gasesc in magazine articolele care sunt pe gustul meu.Pana acum nu am luat tepe, sunt multumita.Mai cumpar si produse electrocasnice uneori.Nu cumpar insa online produse de ingrijire personala niciodata.

Cristina C. a spus:

October 24, 2013 – 11:11 pm

Eu cel mai des cumpăr accesorii si haine care nu le găsesc in magazinele din oras sau sunt editii speciale, ori la promotii mari.

Cîmpeanu Eleonora a spus:

October 24, 2013 – 11:17 pm

Îmi cumpar produse bio pentru ca-mi place sa mananc sanatos si e o foarte buna idee si cu cumparaturile online. Sa stau acasa si sa fac cumparaturi :)

alina corodescu a spus:

October 25, 2013 – 2:36 pm

Nu am incredere in cumparaturile online,de aceea nu am facut nici o cumparatura online.

Beniuga Oana a spus:

October 25, 2013 – 2:53 pm

Cumparaturile online te ajuta sa economisesti timp. Cel mai des cumpar produse naturiste

catalina a spus:

October 25, 2013 – 3:14 pm

Cumparaturile online sunt foarte comode si mult mai ieftine decat lin magazine.Tranportul e gratuit.Daca nu iti vine marimea,sau nu-ti place oo poti returna fara sa mai dai niciun ban.Coletul ajunge,iar tu primesti banii inapoi sau marimea dorita.

Stroescu Roxana a spus:

October 25, 2013 – 4:23 pm

Cumparaturile online mi se par o solutie ideala pentru cei ce vor sa economiseasca timp, bani, energie. Sunt mult mai comode si de foarte multe ori mult mai ieftine decat in majoritatea magazinelor. De multe ori beneficiezi de reduceri incredibile sau de transport gratuit, ceea ce mi se pare un lucru ideal. Cel mai des achizitionez articole vestimentare, dar si produse pentru beauty (in special par). Chiar acum ceva timp am achizitionat de pe sit-ul oficial un uscator de la remington cu difuzor care mi se pare absolut genial!

Precup Jolan a spus:

October 25, 2013 – 5:06 pm

cumparaturile online sunt mai comode si mai economisesc si timp pt copii mei.De obicei vitamine ,cosmetice,sau electrocasnice am cumparat online.

iacob laura a spus:

October 25, 2013 – 5:18 pm

in general cumpar produse electronice si cred ca datorita cumparaturilor online economisim mult timp

Marcela a spus:

October 25, 2013 – 5:43 pm

Imi plac sa fac cumparaturile online, deoarece e mai rapid si mai comod!

Cristian Covaci a spus:

October 25, 2013 – 6:42 pm

Imi place sa fac cumparaturi online: birotica, electronice, electrocasnice. In primul rand economisesti timp, pe urma poate si bani; e mult mai comod iar paleta este una variata, poti sa compari foarte repede un produs cu un altul.

Iulia Bucur a spus:

October 25, 2013 – 6:58 pm

Facand cumparaturi online, economisesc mult timp si gasesc o gama variata de produse la preturi accesibile. Cumpar de obicei articole vestimentare, articole sportive, carti etc.

Catalina a spus:

October 25, 2013 – 7:33 pm

Imi plac cumparaturile online.Sunt perfecte pentru cei care au probleme cu umblatul prin magazine sau aglomeratia.Este o idee excelenta mai ales ca cele mai multe siteuri te ajuta sa iti alegi marimea potrivita iar daca ceva nu ti se potriveste poti sa faci retur.Cel mai des comand imbracamine,incaltamine si cosmetice.

ana maria a spus:

October 25, 2013 – 7:36 pm

cred ca este mai comod sa cumperi online ( exista o varietate mai mare de produse si preturile sunt mai bune decat intr-un magazin fizic ). eu imi cumpar online cosmetice si carti. evit sa iau lucruri care trebuie probate sau testate inainte, pentru ca nu toate magazinele au o politica de retur corecta.

Pasarin Mihaela Georgiana a spus:

October 25, 2013 – 9:26 pm

Cumparaturile online imi plac pentru ca pot sa am timp si de altceva,nu sa stau sa pierd timpul in magazine,de obicei cumpar produse cosmetice!

alina a spus:

October 25, 2013 – 10:09 pm

Cumparaturile online sunt comode si ieftine. Am cumparat de toate online de la elecrocasnice la imbracaminte..

ioana stroe a spus:

October 25, 2013 – 10:37 pm

imi plac cumparaturile online sunt foate economisitoare si este un mod foarte comod . si poti vedea reducerile foarte simplu cel mai des cumpar produse textile si cosmetice . ador firma remington . am placa si este exelenta

ioana stroe a spus:

October 25, 2013 – 10:40 pm

imi plac cumparaturile online sunt foate economisitoare si este un mod foarte comod . si poti vedea reducerile foarte simplu cel mai des cumpar produse textile si cosmetice . ador firma remington . am placa si este exelenta :D

maria marinescu a spus:

October 25, 2013 – 11:51 pm

niciodata nu as mai comanda imbracaminte online caci am dat gres la cateva achizitii, in schimb agreez ideea de a cumpara electrocasnice si chiar am avut cateva comenzi la capitolul asta

Elena a spus:

November 14, 2013 – 11:05 am

Agreez in mod deosebit cumparaturile online, sunt usor de facut, am astfel o gama foarte mare de produse, tot timpul vad ceva nou si imi vin idei noi si la capitolul garderoba, dar si la decoratiuni. Toate electronicele din casa le-am comandat de pe internet, dar si incaltamintea (majoritatea) mi-am cumparat-o online.

Adina a spus:

November 30, 2013 – 1:05 pm

Sunt anumite magazine care nu sunt prezente decat online, iar lucrul acesta este bun, pentru ca le poti accesa de oriunde.
Un Magazin online de incredere are cateva lucruri: date de contact vizibile, politica de livrare si permite retururi!! Defapt, sunt obligate prin lege sa accepte retururi, fara invocarea vreunui motiv!!!!
Eu ador cateva magazine. Cateva le-am descoperit prin intermediul vostru.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

promo
0
1
AEROTERMA GRI AEROTERMA GRI... 109.99 RON
-17%
0
0
Skateboard RCO cu suprafata antiderapanta Skateboard RCO cu suprafata an... 99.00 82.00 RON
-29%
0
0
Samsung UE40ES6300 Samsung UE40ES6300... 3799.00 2695.00 RON
-26%
0
1
Rochie vintage cu margele anii ´60 Rochie vintage cu margele anii... 190.00 140.00 RON
-47%
0
0
Adidasi de Dama Sky II HI Shine Adidasi de Dama Sky II HI Shin... 320.00 169.00 RON
-25%
0
0
Cizme 71637 Cizme 71637... 655.00 490.00 RON