Stiri SuperSale

Cadouri, martisoare, felicitari – unicate si cu reduceri de la Soapmill

February 28, 2011 | Comentarii (1) | Categorie: Diverse

Soapmill propune produse noi, special create pe luna martie,pentru care puteti beneficia de discount-uri de 10 si 12,5% Aveti posibilitatea de a comanda cadouri complete, pentru doamnele din viata voastra. Compania are  martisoare realizate in serie limitata, brose unicat, felicitari realizate cu ajutorul tehnicii quilling si cadouri originale.

Vom atasa cateva imagini despre ofertele firmei spre a va face o impresie:



Dupa ce v-am delectat cu cateva dintre produsele pe care Soap Mill le-a pus la dispozitia voastra am dori sa va oferim si cateva informatii despre cei ce ce le produc:

- sunt producatori romani de cosmetice naturale, dar naturale nu doar cu numele, ci realizate 100% fara chimicale. Adica puteti fi absolut siguri ca acestea nu contin conservanti, coloranti, aditivi sau produse de origine animala.
- produsele cosmetice naturale Soap Mill sunt realizate numai din ingrediente vegetale – uleiuri, unturi organice, unturi exotice si uleiuri esentiale. Toate produsele Soap Mill sunt ecologice si biodegradabile, inclusiv ambalajele.
- in magazin puteti gasi: sapun natural solid, sapun natural lichid, gel de dus, sampon, ulei de corp, ulei de masaj, creme naturale, exfoliante si sare de baie, unturi organice si exotice, mist aromaterapeutic, spuma de baie si saculeti parfumati pentru casa si masina, cadouri standard si cadouri personalizate, accesorii pentru toaleta si baie (produse realizate si pictate manual, din ceramica: suport pentru pasta si periuta, savoniere si farfurii pentru aromaterapie).
- toate produsele Soap Mill au avizul Ministerului Sanatatii. Analizele sunt efectuate la un laborator independent, agreat de ANPC si rezultatele sunt in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Share

Vezi comentarii (1)

Comentarii (1)

Silvia a spus:

March 17, 2011 – 11:36 pm

Multumim frumos pentru articol! Am dat “share” pe Facebook. Intre timp am lansat produsele organice si noua imagine, asa ca permanent puteti gasi reduceri pe site-ul nostru. Trebuie doar sa alegeti produsele “on sale”. Iar in fiecare luni, expediem gratuit. Mai multe detalii pe site, rubrica promotii.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-52%
0
0
Pantaloni din vascoza bej cu tighel contrast Pantaloni din vascoza bej cu t... 210.00 100.00 RON
-50%
0
0
Manusi Aqua Fitness Manusi Aqua Fitness... 40.00 20.00 RON
-36%
0
0
Max Factor Colour Perfection Duo Eye Shadow - 425 Dawning Gold Max Factor Colour Perfection D... 31.35 19.80 RON
-53%
0
1
Oracle VI Oracle VI... 279.99 129.90 RON