Stiri SuperSale

Ai auzi de….Deal Fever?

January 18, 2011 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

Descopera oferta zilnica

Daca e o noua zi, cu siguranta e o noua oferta imbatabila pe DealFever.ro. Trebuie doar sa-ti verifici contul de mail, Facebook sau Twitter pentru a afla propunerea zilei din orasul tau.

Da sfoara-n tara!

Oferta devine valabila in momentul in care un numar minim de persoane participa la ea. Iar cum prieteniile exista pentru a avea cu cine sa imparti momente speciale, asigura-te ca nu uiti sa spui nimanui de propunerea noastra. Poate castigi si un bonus!

Bucura-te

Prezinta cuponul printat primit pe e-mail la locul unde se deruleaza oferta noastra si bucura-te de ea.

Bucura-te de propunerile orasului tau si afiliaza-te unei cauze nobile.

Pe scurt:

Cei de la DealFever.ro negociaza reduceri de 50-90% pentru produse populare, servicii si evenimente culturale locale dedicate femeilor. Apoi, trimit oferta tuturor abonatilor printr-un e-mail zilnic. Oferta devine valabila din momentul in care un numar minim de clienti o accepta. Daca numarul minim de clienti nu este atins, vor anula toate rezervarile, iar nimeni nu va trebui sa plateasca nici un comision.

Win-win-win:
Frumusetea consta in faptul ca toata lumea are de castigat: partenerii primesc o multime de clienti noi, iar abonatii primesc reduceri substantiale. Tocmai de aceea, DealFever.ro este mai mult decat un site de reduceri, este o modalitate prin care poti sa explorezi orasul si sa te bucuri de toate serviciile, produsele si evenimentele pe care ti le propune la preturi mai mult decat avantajoase.

O cauza nobila:

DealFever.ro este un aliat al luptei impotriva cancerului la san. Ei vor dona un procent din incasari organizatiilor care lupta impotriva acestei boli; asadar, oricine cumpara oferte de pe site-ul nostru devine aliat in aceasta lupta.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-33%
0
0
Rimel 2FX Over Black Rimel 2FX Over Black... 30.00 19.99 RON
-33%
0
6
Perna Dormeo Siena Perna Dormeo Siena... 119.00 79.00 RON
-20%
0
0
Brosa vintage pentru esarfa anii ´60 Brosa vintage pentru esarfa an... 25.00 20.00 RON
-50%
0
0
Pilota puf de gasca Pilota puf de gasca... 300.00 149.99 RON
-9%
0
0
Foltene Pharma Kit tratament + Sampon impotriva caderii parului pentru femei Foltene Pharma Kit tratament +... 141.15 127.04 RON