Stiri SuperSale

Reduceri la Zara

January 17, 2011 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

Noua ne-a placut foarte mult articolul aparut pe amelie.ro despre reducerile Zara asa ca ne-am gandit sa vi-l aratam si voua.

,,A inceput sezonul reducerilor! Multe magazine prezinta clientelor reduceri destul de captivante. Uneori stau si ma gandesc la adaosul comercial al acestor branduri si nu reusesc sa inteleg de ce in continuare platesc un nume si nu calitatea. Este o tendinta in masa pe care cu greu o putem corecta. Perioada reducerilor nu poate decat sa ne bucure, ca in sfarsit dam cat trebuie pe hainutele noastre.

Reducerile mele preferate din acest an sunt la Zara, respectiv TRF. Este brandul unde gasesti orice pentru orice ocazie. Fie ca doresti o tinuta casual, una office sau una de Club, Zara iti pune la dispozitie o serie de articole potrivite pentru tine. Uneori, ai ocazia sa mai gasesti in magazine si replici ale unor produse pe care multi dintre noi nu ni le putem permite, semnate de Gucci sau alte case de moda.

Ce reduceri sunt la Zara in aceasta luna?
Sunt reduceri cuprinse intre 30-70% la toate tipurile de imbracaminte. Astazi aveam putin timp la dispozitie pentru a-mi gasi o tinuta de club si stiam ca la Zara voi gasi cu siguranta ce am nevoie.

La TRF te intampina o multime de outfit-uri pe toate gusturile: rochii simple, rochii satinate, rochii cu volanase, rochii cu paiete, rochii din dantela, rochii mai scurte, rochii mai lungi, fuste conice, fuste cloche, fuste drepte, fuste mai lungi, camasute, bluzite, tricouri, posete, ghetute, cizmulite, geci, plovarase, veste, blugi si multe altele.
Si unele perechi de pantofi aveau reduceri foarte mari. Am gasit o pereche de pantofiori albastru-electric, care mi-au furat inima imediat. Pretul era chiar mic pentru o pereche de incaltaminte de la Zara (100 lei).

Dupa ce am probat vreo 6 rochite, a urmat deliberarea. Trebuia sa o cumpar pe cea care mi se potrivea cel mai bine. Cu un critic langa mine am reusit sa descopar care imi era sortita.
Daca vrei sa iti cumperi cizmele peste genunchi la care visezi de atata timp, acum ai ocazia sa o faci. Vei gasi unele gri la 350 lei, altele negre peste 400 lei dar si mai scumpe. Reducerile la cizme nu sunt chiar atat de mari precum m-as fi asteptat.

Fa si tu o serie de cumparaturi acum pe ultima suta de metri! Poti sa faci o investitie buna in aceasta perioada daca mai ai banuti pusi deoparte!”

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

promo
0
0
MotoGP 08 MotoGP 08 ... 29.90 RON
-20%
0
4
Bluza cu inima Bluza cu inima... 100.00 80.00 RON
-44%
0
0
Sac vanatoare Ulv Sac vanatoare Ulv... 1125.00 625.00 RON
-40%
0
3
Trening adulti adidas 2 piese Trening adulti adidas 2 piese... 299.99 179.90 RON
-31%
0
0
Kit epilare cu ceara de unica folosinta Kit epilare cu ceara de unica ... 188.86 130.03 RON