Stiri SuperSale

Weekend-ul reducerilor la Curtea Veche!

November 30, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Cărți,Reduceri

Curtea Veche Publishing doreşte să facă o tradiţie din cadourile şi surprizele pe care le oferă cititorilor săi. Având în vedere perioada dificilă pe care suntem cu toţii nevoiţi să o traversăm, ne-am gândit că ar fi o idee foarte bună să le oferim în continuare cititorilor noştri posibilitatea de a-şi achiziţiona volumele favorite la un preţ promoţional. Aşadar, special pentru voi, am gândit Weekend-urile cu reduceri speciale, de 30%, pentru colecţia sfârşitului de săptămână. Nu vă rămâne de făcut decât să fiţi cu ochii pe site-ul nostru pentru a vedea Colecţia Weekend-ului!

Promoţia începe cu weekend-ul 14-15 noiembrie, iar prima colecţie care va putea fi achiziţionată cu o reducere de 30% este Să fii sănătos. De asemenea, făcând o mică excepţie pentru acest început de promoţie, vă voi divulga şi care este cea de-a doua colecţie la reducere, pe care o veţi putea achiziţiona la preţuri speciale doar în datele de 21 şi 22 noiembrie: Profit.

Curtea Veche Publishing oferă cititorilor săi tarife unice la care îşi pot achiziţiona volumele direct de pe internet, cu un minim de efort. În primul rând, toate volumele achiziţionate direct de pe site, au deja o reducere de aproximativ 15% faţă de preţurile cu care le puteţi achiziţiona din unele librării. Datorită promoţiilor pe care le facem, cum ar fi: Lunea e mai ieftin (achiziţionarea unui pachet la un preţ cu 30% reducere), Specialitatea de vineri: Jamie Oliver (oricare dintre volumele lui Jamie cu o reducere de 30%) şi Weekend-ul reducerilor la Curtea Veche (volumele din Colecţia Weekend-ului la un preţ mai mic cu 30%), cărţile aflate la promoţie pot fi achiziţionate la preţuri mai mici cu 30%. Şi totuşi…nu ne-am oprit aici! Costurile de livrare sunt zero, indiferent de valoarea comenzii, în cazul în care alegeţi sistemul de plată prin intermediul cardului, iar pentru plata ramburs se percepe o taxă minimă în valoare de 3 lei. Mai multe informaţii despre livrarea volumelelor şi modalitatea de comandă puteţi găsi la adresa: http://curteaveche.ro/Cum_Sa_Cumpar-4-7

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:E-mail:Website:Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-15%
0
0
Christian Dior Diorific Lipstick Christian Dior Diorific Lipsti... 121.44 102.30 RON
-16%
0
0
Sentiment homme 50 ml Sentiment homme 50 ml... 155.00 129.00 RON
-28%
0
0
Bicicleta magnetica Bicicleta magnetica... 830.03 589.99 RON
-4%
0
0
Gerbera la ghiveci Gerbera la ghiveci... 73.68 70.00 RON
-20%
0
0
Fier de calcat Bosch Fier de calcat Bosch... 269.90 215.92 RON