Stiri SuperSale

Promotiei 53% discount la ceainaria Tea House! Cumperi de 30 lei si platesti doar 14!

October 24, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

3_330

O atmosfera ca la tine acasa… Asta simti din prima clipa cand treci pragul ceainariei Tea House. Muzica iti mangaie auzul iar simtul olfactiv iti este trezit imediat de mirosul puternic al ceaiului ce se pregateste probabil pentru tine… doritorul de liniste si viitorul client fidel al casutei de ceai.

Un “Bine ati venit la noi!” si esti cu totul convins ca nu trebuie sa uiti locul. Si cu siguranta nu vei rata ocazia de a fugi cat de des poti de zgomotul zilelor obisnuite pentru a veni intr-un colt de liniste.

Ai posibilitatea de a alege o incapere dupa dorinta inimii tale.

Un salon al bunicii care iti aduce aminte de zilele petrecute la tara. Poate o poveste din vremea cand se juca hora in sat te face sa optezi pentru aceasta camera. Dar oricare ar fi motivele, cu siguranta, vei fi multumit.

Daca vrei sa te simti ca la Paris poti alege salonul francez. Stil si eleganta… cele doua cuvinte care definesc cel mai bine incaperea. Nimic nu poate fi mai frumos decat un ceai servit intr-un cadru furat din centrul Frantei.

Pentru o intalnire relaxanta cu prietenii, ai la dispozitie salonul marocan. Perne de jur imprejur, culori care se imbina armonios si o camera in care nu veti fi deranjati de absolut nimeni.

La fel poate fi considerat si salonul asiatic. Un separeu superb care iti ofera linistea si atmosfera ce te face sa uiti de grijile cotidiene. Muzica, ceai, bunatati home-made si o carte buna sunt remediul perfect pentru un sfarsit de saptamana de nota zece sau, de ce nu, dupa o zi agitata…

La ceainarie poti invata lucruri noi si poti descoperi ca ai talente artistice. Fie ca participi la workshopurile de hand-made sau dezvoltare personala sau te inscrii la un curs de chitara, niciun minut nu se pierde in defavoarea ta. Te asteptam cu drag pentru a-ti forma propria parerea despre Tea House …BLISS IN A CUP!

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-10%
0
0
Masca de fata hranitoare, 50 ml Masca de fata hranitoare, 50 m... 39.00 35.00 RON
-15%
0
1
Aroma Demachiant Aroma Demachiant ... 413.00 349.50 RON
-37%
0
0
Ziua lui Miffy Ziua lui Miffy... 16.00 10.00 RON
-44%
0
0
Banda de alergare Fit Style Banda de alergare Fit Style... 4150.00 2299.93 RON
-5%
0
0
Paleta Yonex Paleta Yonex... 189.90 179.90 RON