Stiri SuperSale

Aoro & SuperSale te parfumează! Câștigă parfumul visat pentru un viitor înmiresmat!

July 28, 2010 | Comentarii (23) | Categorie: Diverse

Untitled

Îl folosim pentru că vrem să spunem cine suntem, îl folosim pentru că știm că ei/lui îi place, îl folosim pentru că ziua este mai frumoasă atunci când simțim aroma preferată. Despre ce vorbim? Despre parfum, firește!  Despre parfum vrem să vorbim cu ocazia concursului pe care îl realizăm împreună cu Aoro.

În perioada 15 – 31 iulie 2010 SuperSale și Aoro te ajută să câștigi parfumul preferat prin campania “Aoro & SuperSale te parfumează! Câștigă parfumul visat pentru un viitor înmiresmat!”. Punem la bătaie vouchere în valoare totală de 1200 RON pentru cei care ne demonstrează că merită  premii puse în joc, strângând cele mai multe puncte.

Premiile puse în joc sunt:

Premiul I:  1 Voucher in valoare de 500 RON,

Premiul II: 1 Voucher in valoare de 400 RON,

Premiul III: 1 Voucher in valoare de 300 RON

Pentru a intra în competiție trebuie să te înregistrezi pe site-ul www.supersale.ro. După ce te-ai autentificat începe marea aventură!

Pentru a obține link-ul personalizat trebuie să:

Pasul 1. Comentezi citatul lui Coco Chanel ,,O femeie fără parfum nu are viitor.” Povestește-ne ce crezi tu că a vrut să spună celebra creatoare de modă prin această afirmație.

Pasul 2. Intră pe site-ul Aoro, caută parfumul pe care îl dorești, copiază link-ul acestuia și intodu-l în pagina de concurs. Spune-ne de ce iți place parfumul respectiv și de ce ți-ai dori să îl ai.

Pasul 3. Felicitări!!! Ai obținut link-ul personalizat care te poate ajuta să câștigi unul dintre premiile puse în joc dacă la sfârșitul campaniei reușești să acumulezi cele mai multe puncte.

Cum poți strânge puncte? Poți câștiga puncte astfel:

- 1 punct pentru fiecare prieten care te votează.

- 40 puncte pentru fiecare prieten care îți dă like pe Facebook.

- 1000 puncte pentru fiecare articol postat pe un blog

Spor la strâns puncte!


Share

Vezi comentarii (23)

Comentarii (23)

[...] Participa acum la acest concurs ! [...]

mihaela a spus:

July 16, 2010 – 8:10 am

parfumul este arma de seductie a femeii…….este important ca o femeie sa fie aranjata si parfumata pentru a atrge multe priviri in jurul ei
personal acest parfum imi place la nebunie http://www.aoro.ro/bvlgari/bvlgari-pour-femme-100-ml-eau-de-parfum/

mihaela a spus:

July 16, 2010 – 8:11 am

cum obtin linkul de concurs?am postat bine?

Supersale a spus:

July 16, 2010 – 10:58 am

Buna Mihaela!

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa te inregistrezi pe site, sa dai click pe banner-ul concursului si sa urmezi pasii indicati.
Iti dorim muta bafta la strans puncte!

lidia a spus:

July 16, 2010 – 11:12 am

Parfumul unei femei poate reprezenta cartea ei de vizita, astfel interpretez citatul lui Coco Chanel.
http://www.aoro.ro/lacoste/lacoste-pour-femme-90-ml-eau-de-parfum/
Imi place parfumul Lacoste Pour Femme pentru mirosul fin , delicat cu esente de lemn de santal, frezii, flori albe. lmi doresc acest parfum pentru ca este potrivit oricarui anotimp, pentru ca l-am primit cadou de la sotzul meu cu ocazia implinirii unui an de la casatorie, iar acum pe 19 iulie sarbataorim 2 ani de la fericitul eveniment si nu cred ca imi va face acelasi dar, el fiind un tip foarte original.

Supersale a spus:

July 16, 2010 – 11:19 am

Buna Lidia!

Multumim pentru interesul fata de concursul nostru. Pentru a putea sa te participi in concurs trebuie sa te inregistrezi pe site, sa dai click pe bannerul concursului si sa urmezi pasii indicati:) pentru a obtine link-ul personalizat! Spor sa strans puncte:)

Flori a spus:

July 16, 2010 – 12:32 pm

Parfumul este denota seductie si unicitate a fiecarei femei. Cred ca o femeie care nu are un parfum al ei, nu are nici macar un trecut care sa o invaluie, si nici macar un viitor care sa o implineasca. Un parfum este ca si o amprenta, lumea isi va aduce aminte de tine datorita parfumului corpului tau, chiar daca uneori iti va uita chipul, parfumul ramane impregat in simtul olfactiv al cuiva. Parfumul ii ofera femeii incredere in ea, eleganta si seductie asupra unui barbat. Noi oamenii suntem atrasi de parfumuri, parfumul corpului iesit de sub dus, parfumul emanat al corpului fresh amestecat cu o esenta care incita si atrage. De multe ori se nasc si relatii doar ca ne-am indragostit de parfumul acelui cineva, ca pielea sa miroase intr-un anume fel, ceea ce ne place, sau parfumul poate deveni un atuu in obtinerea unui job, astfel ca acea femeie va fi privita ca o persoana dinamica, de incredere si perseverenta.
Este minunat sa auzi cand cineva iti va spune:”Te-as recunoaste dintr-o mie de femei, caci parfumul pielii tale este unic in felul sau ..si este al tau!”
Parfumul meu este http://www.aoro.ro/christian-dior/christian-dior-jadore-100-ml-eau-de-parfum/ pentru ca imi completeaza corpul, pielea si simturile, pentru ca este combinatia dintre simplitate si rafinament. :P

Supersale a spus:

July 16, 2010 – 12:45 pm

Buna Flori,

Multumim pentru comentariu. Din pacate NU aici trebuie sa il postezi! Pentru a te inscrie in concurs te rugam sa te inregistrezi pe site si dai click pe banner-ul concursului si sa urmezi pasii indicati, dupa cum scrie si in postul de aici.
Mult succes!

Flori a spus:

July 16, 2010 – 1:56 pm

gata..multumesc. :)
am descoperit dupa postarea mesajului deja.. :P
;)

lidia a spus:

July 18, 2010 – 4:36 pm

Actualmente, in top 10 sunt clasata pe locul 2, fiind a doua si ca numar de puncte obtinute. Cu toate acestea, cand deschid linkul meu, imi apare ca ocup locul 3. Din ce motiv?

Silvia a spus:

July 19, 2010 – 3:13 pm

Buna ziua! Mai multi prieteni m-au votat, au apasat inclusiv Imi place, pt FB, si am ramas la acelasi numar de puncte:40, aceastea nu se modifica in nici un fel in functie de vot sau de apasarea butonului “imi place”. Ce se intampla?
In plus, cum poate cineva sa vada comentariul meu la citat si la parfumul ales???

Silvia a spus:

July 19, 2010 – 3:14 pm

Revin, la pagina de vot se pot vedea numai niste..poze cu caini si pisici, si nu se poate vota!!!

Supersale a spus:

July 19, 2010 – 4:21 pm

Buna Silvia!

Colegul noastru a rezolvat problema. Ne cerem scuze pentru mica ,,defectiune” si speram sa nu se mai intample. Multa bafta in continuarea!

Silvia a spus:

July 19, 2010 – 4:51 pm

Salut din nou!
Daca merg la link-ul meu de concurs, http://www.supersale.ro/concurs/parfum/silvia-campeanu
vad 7 Imi place pentru faceBook, numai 40 de puncte, tot nu se poate vota si comentariile mele nu se pot citi.
Si in continuare, cei ce vor sa ma voteze sunt sfatuiti sa selecteze pisicile.

STEFAN NADIA IRINA a spus:

July 19, 2010 – 7:55 pm

Parfumul pentru o femeie este sensibilitatea si puterea de seductie.Am ales parfumul:http://www.aoro.ro/christian-dior/christian-dior-jadore-100ml-eau-de-parfum este magnific.

Silvia a spus:

July 19, 2010 – 9:14 pm

Problema cu privire la comentariile fiecaruia ramane: cum putem citi comentariile celorlalti participanti, cum poate o terta persoana sa citeasca comentariile noastre, sau este vorba doar de un concurs gen “cine are cei mai multi prieteni sa-l voteze”?
Este un concurs frumos, provocator, intereant, la care am participat cu mare placere. As dori din suflet sa se desfasoare corect, si as dori ca ceea ce am dorit sa exprimam sa aiba valoare.
O seara buna!

lidia a spus:

July 19, 2010 – 10:54 pm

Din pacate nici acest concurs nu este corect. Nu se poate ca doar in cateva ore, un concurent ( Emil) care nu se afla in top 10 sa urce vertiginos pana pe pozitia a 2-a. Pacat ca organizatorii nu observa acest lucru !

Silvia a spus:

July 19, 2010 – 11:12 pm

Lidia, o prietena mi-a spus mai devreme ca in general concursurile astea nu prea sunt corecte, din cauza participantilor. Oricum, problema mea cea mai mare este de ce nu poate citi nimeni comentariile noastre. Ele nu conteaza?? Nu conteaza cum am comentat citatul sau alegerea parfumului?? Asta ar trebui sa primeze, nu cati oameni sunt dispusi sa te voteze, sau de pe cate conturi de FB poti intra sa dai un vot si un like.
Ca sa nu mai spun ca mie mi-au dat “like” 20 de persoane, si eu tot 161 puncte am:))))))

lidia a spus:

July 20, 2010 – 12:48 pm

Astazi am fost votata de cel putin 4 persoane din lista mea de prieteni de pe facebook, care mi-au dat si confirmarea pe mess ca m-au votat, dar nu am acumulat decat 4 puncte in loc de 160 . Ce fel de concurs este asta? Chiar nu se pot remedia aceste probleme tehnice?

angelyna a spus:

July 24, 2010 – 2:11 pm

Parfumul ar trebuii k sa il foloseasca orice femeie.El iti inspira o anumita fire,un anumit miros cu care poti ramane numai daca folosesti un parfum de calitate.Mie de exemplu imi place foarte mult cum miroase parfumul Angel Thierry Mugler.are un miros foarte dulce,foarte frumos si mai ales persista si dupa spalarea hainelor in caz k te dai si pe ele.Nu stiu dak acest parfum nu ar persista cuiva.Eu una zic k la orisicine persista indiferent de organism.

angelyna a spus:

July 24, 2010 – 2:13 pm

si orice femeie ar trebuii k sa se dea cu parfum ,sa iasa in evidenta si sa aiba un miros placut..

lidia a spus:

July 29, 2010 – 11:20 am

Referitor la acumularea celor 1000 de puncte, acestea se adauga la sfarsitul concursului? Iar daca am rugat 3 prieteni sa-mi posteze mesajul pe blogul lor, asta inseamna ca acumulez 3000 de puncte dintr-un foc? Rog organizatorii sa raspunda in timp util. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Supersale a spus:

July 29, 2010 – 11:25 am

Buna Lidia! Cele 1000 de puncte se acumuleaza la sfarsitul concursului. Daca ne arati cele 3 link-uri ( te rog sa le postezi pe profilul nostru de Facebook) o sa ai cele 3000 de puncte:) Multa bafta in continuare!

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-30%
0
1
ROCHIE DIN DANTELĂ BEACH MĂRIMI DE LA 34 LA 48. ROCHIE DIN DANTELĂ BEACH MĂR... 189.00 132.00 RON
-68%
0
0
Pantaloni de Barbati Nike Men's Homme Pantaloni de Barbati Nike Men'... 250.00 79.00 RON
-70%
0
0
Pantofi Pantofi... 79.00 23.70 RON
-40%
0
0
SACOU BLAZER ÎN CAROURI 3 SUISSES COLLECTION PENTRU BĂRBAŢI SACOU BLAZER ÎN CAROURI 3 SUI... 432.00 259.00 RON
-49%
0
0
Cearsaf husa de pat FEERIA ZAPEZII Cearsaf husa de pat FEERIA ZAP... 129.99 65.00 RON