Stiri SuperSale

Design creativ: canapele

June 17, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Fun

Tag-uri: , ,

Designerii se întrec în a proiecta modele cât mai inedite şi trăznite pentru canapele. Noi am ales câteva dintre acestea. Dacă mai ştiţi şi altele nu ezitaţi să le împărtăşiţi! :)

Canapeaua Pixel are o formă clasică, dar un pattern modern inspirat de pixelii LCD-urilor. Este creaţia danezului Kvadrat ce a pornit de la conceptul lui Cristian Zuzunaga.

pixel-couch

Canapeaua în formă de buze – Bocca – a fost creată în 1970 şi este un omagiu adus canapelei create de Salvador Dali în 1936. Dali a fost inspirat pentru designul acesteia de buzele roşii ale actriţei Mae West.

GUSFA001_Z

Aţi mai văzut o canapea care să încerce să urce pe perete? Lila Jang s-a gândit la o soluţie ingenioasă pentru un hol sau un colţ de încăpere care va atrage cu siguranţă atenţia.

ljsofa

O canapea şi pentru cei ce iubesc designul glamour. Inspirat din tredurile de modă vestimentară care propulsează culorile metalice, canapeaua Hollywood Stardom  poate transforma orice living într-un spaţiu special, evident cu un preţ pe măsură : 8100$.

stardom-detail-square_01

Ligne Roset ne prezintă un sistem cu care ne putem juca. Aceste forme, sunt creaţiile lui Francois Bauchet şi ne permit să ne jucăm la neşfârşit cu formele până atingem funcţionalitatea dorită.

sofa

Canapeaua celor de la Flavor Design Studio este o alegere pentru cei curajoşi, care vor să atragă privirile, dar şi criticile oaspeţilor lor, pe care îi vor primi într-un living cu cadă.

tubcouch

Canapeaua Feel Seating System a designerului Animi Causa este chiar ciudată. Formată din 120 de mingi se poate folosi în numeroase forme.

seating_cool

Tot în capitolul canapele ciudate intră şi canapele Star System ale designerilor Enrico Buscemi şi Piergiorgio Leone, chiar dacă linia lor este simplă şi fluidă.

orig_starsystem1

Canapeaua Do Lo Res, creaţia lui Ron Arad este compusă din mai multe cuburi mai mari şi mai mici care pare parcă construită din jocurile lego ale copiilor.

do-lo-rez-modular-sofa-ron-arad-moroso1


Nipa Doshi şi Jonathan Levien au creat pentru Moroso o canapea cu perne de diverse forme şi dimensiuni.

NipaDoshiJonathanLevienMyBeautifulB

Via

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:E-mail:Website:Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-50%
0
0
Ruj NATURAL EXCITING Ruj NATURAL EXCITING... 29.50 14.75 RON
-53%
0
0
Salopeta Miranda Salopeta Miranda... 60.00 27.99 RON
-76%
0
1
Cizme Fornarina - negru Cizme Fornarina - negru... 860.00 199.00 RON
-29%
0
8
Mobila Bucatarie ECO Mobila Bucatarie ECO... 1252.00 880.00 RON