Stiri SuperSale

Miturile din modă – 1 – Combinaţia negru-albastru

June 3, 2010 | Comentarii (2) | Categorie: Fun,Istoria modei,Tips & Tricks

black-halo-keyhole-ruffle-sleeve-sheath-dress-blue-black

Pentru o industrie care se mândreşte cu creativitatea, moda are o mulţime de reguli, nu-i aşa?

Cu siguranţă cunoaşteţi multe dintre acestea şi poate chiar aţi refuzat să purtaţi o ţinută pentru că aţi auzit că dungile orizontale te pot face să pari mai plinuţă. O mulţime dintre aceste reguli au apărut acum câţiva zeci de ani şi poate ar trebui să ne punem întrebarea dacă încă sunt valabile. Veţi putea observa cu uşurinţă cum la o prezentare de modă regulile sunt date la o parte.

Noi am investigat şi vom demonta câteva mituri des întâlnite în modă. Pentru început vom vorbi de o combinaţie de culori care nu e văzută bine în lumea modei. Enjoy!

Nu purta niciodată negru cu albastru!

Se consideră că negru şi albastru nu pot fi purtate împreună deoarece este posibil să fie apropiate ca nuanţă şi să fie greu de deosebit. Vă vom da câteva sfaturi pentru ca această combinaţie să meargă:

Adaugă accesorii: Să zicem că purtaţi blugi skinny şi un pulover negru.Luaţi-vă-ţi o pereche de pantofi roşii cu toc şi un ruj de culoare roşie şi look-ul va deveni unul chic!

Contrast:  Când purtaţi bleumarin cu negru, ar trebui să încercaţi să vă jucaţi cu diferenţele de ton. Purtând o cămaşă albă sub un sacou bleumarin cu o fustă neagră va ajuta la delimitarea nuanţelor, ceea ce va face ca ţinuta să arate mult mai bine!

Culorii vii:  Alegeţi un albastru luminos şi mai îndrăzneţ – albastru ca cerul sau cobalt – dacă aveţi de gând să le combinaţi cu negru. Nuanţa stralucitoare, vie va face ca outfit-ul să nu fie fad.

Când chiar trebuie să eviţi această combinaţie?

În timp ce uneori este greu să distingi unele nuanţe de albastru marin de negru, dacă încerci să le porţi ca şi cum ar fi aceeaşi nuanţă poate fi o mare greşeală. Dacă aveţi un sacou de la un costum negru şi nu puteţi găsi pantalonii potriviţi, a-i înlocui cu unii bleumarin nu este o idee bună. Negru şi albastru nu merg când e vorba de îmbrăcăminte formală, cum ar fi costumele, care sunt menite să fie un look complet.

Share

Vezi comentarii (2)

Comentarii (2)

[...] face să pari mai plinuţă. O mulţime dintre aceste reguli au apărut acum câţiva zeci de [...] Ultimele articole despre A Posted in Stiri Tags: Combinatia, Miturile, Moda, negrualbastru « „Un grătar bun [...]

[...] şi Miturile din modă 1 Share and [...]

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

promo
0
0
SET 2COS INOX 3L+12L SET 2COS INOX 3L+12L... 69.90 RON
-50%
0
0
Ochiul Lunii Ochiul Lunii... 39.90 19.90 RON
-20%
0
0
Andrei Kurkov. Andrei Kurkov.... 24.00 19.20 RON
-15%
0
1
Aroma Demachiant Aroma Demachiant ... 413.00 349.50 RON
-13%
0
0
Yamaha YTS-275 Yamaha YTS-275... 5749.00 4998.00 RON
-37%
0
6
Trening Adidas Tentro IIC (albastru) Trening Adidas Tentro IIC (alb... 289.99 179.90 RON