Stiri SuperSale

Bărbaţii sunt în centrul atenţiei la Băneasa Shopping City

April 30, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

event-large-106

După o serie de evenimente dedicate doamnelor şi domnişoarelor, în luna mai domnii sunt cei care se vor bucura de tratament special la Băneasa Shopping City. Începând cu primul weekend al lunii mai sunt programate zile speciale pline de jocuri, expoziţii şi concursuri cu premii dedicate special bărbaţilor şi hobby-urilor lor.

În weekendul 1-2 mai, în Băneasa Shopping City vor fi amenajate spaţii speciale, unde vor fi expuse produse dedicate bărbaţilor: ceasuri, bijuterii, gadgeturi, cosmetice şi ochelari de soare.

Tot pe 1 mai va fi inaugurat la Băneasa Shopping City programul Fii the WIIner!, în cadrul căruia bărbaţii se pot întrece în competiţii de jocuri electronice (NFS, WII, FIFA 2010, GUITAR HERO şi FIGHT ROUND) și sporturi (ping pong, foosball și darts). Toate acestea sunt gratuite şi vor fi disponibile pentru toţi vizitatorii centrului comercial în fiecare sfârşit de săptămână din perioada 1-23 mai.

Pentru domnii care s-au imaginat măcar o dată pe coperta unei reviste celebre, Băneasa Shopping City a pregătit o ședință foto inedită. În fiecare weekend din mai, bărbații vor avea șansa să se pozeze alături de fotomodele și să ia ca amintire propria copertă de revistă FHM. Actiunea este realizata in colaborare cu Nikon si Epson.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-19%
0
0
Trusa 16 pensule plastic Trusa 16 pensule plastic... 343.86 275.09 RON
-37%
0
0
Set Get Started Fair Set Get Started Fair... 399.00 250.00 RON
-60%
0
0
ESCADA Marine Groove Body Lotion ESCADA Marine Groove Body Loti... 92.40 36.30 RON
-20%
0
0
Opere complete vol III - Psihogeneza bolilor spiritului Opere complete vol III - Psiho... 35.00 28.00 RON