Stiri SuperSale

La Liberty Center, ai liber la 1 Mai!

April 29, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

logoliberty42_35543

Concert Betty, spectacole alternative de teatru pentru copii,  sedinte de machiaj gratuite, concursuri si multe premii-surpriza

Ai liber la 1 Mai! Aceasta este deviza cu care Liberty Center isi asteapta vizitatorii pe 1 si 2 mai pentru un weekend plin de surprize, concursuri si evenimente pentru toate gusturile.
Evenimentul zilei de 1 Mai este concertul binecunoscutei interprete Betty, fosta solista a trupei Etnic, care a pregatit pentru vizitatorii Liberty Center un set list cu cele mai noi piese ale sale, dar si cu hit-uri internationale. Betty isi asteapta fanii impreuna cu dansatorii sai de la ora 18: 00.

De la ora 12:00, copiii si parintii sunt invitati la un alt fel de teatru, cu adaptarea povestii clasice a Albei Ca Zapada. Alba Ca Zapada, Mastera si Mutulica reusesc sa puna in scena firul povestii intr-un spatiu neconventional si intr-o maniera atipica. Spectacolul este bazat pe implicarea copiilor si are aceeasi morala: cei mici nu trebuie sa dea drumul in casa persoanelor pe care nu le cunosc, sa nu vorbeasca si sa nu primeasca daruri de la straini. Un spectacol frumos, curat, antrenant, realizat cu daruire si dragoste pentru cei mici.
De la 16.00 si pana la 18:00, este randul doamnelor si domnisoarelor sa se rasfete cu sesiuni de machiaj profesionist gratuite. Vor descoperi care sunt tendintele sezonului in machiaj si cum pot le pot adapta la chipul si tenul lor de la specialistul in make-up de la Alix Avien.

Pe tot parcursul zilei de 1 Mai, intre orele 12 si 19, vizitatorii centrului sunt asteptati si cu alte suprize, concursuri cu premii, traditionalii mici, oferiti gratuit spre degustare, precum si un meniu special de sarbatoare pregatit La Zamfir.
Ziua de 2 mai aduce noi suprize pentru copii, de aceasta data o noua piesa de teatru. Astfel, de la 12:00 la 13:00, urca pe scena un personaj foarte indragit de copii, Cenusareasa. Copiii, dar si parintii vor descoperi un spectacol interactiv inteligent, pus in scena intr-un spatiu alternativ. Cenusareasa spune ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul, acel ceva poate sa ti se intample. Doar ca trebuie sa iti doresti si sa nu renunti la dorinta ta. Si mai trebuie sa stii ceva, ca nu trebuie sa ti se intample imediat. Poate sa dureze un timp, asa cum i s-a intamplat si Cenusaresei. Copiii ii vor da o mana de ajutor Cenusaresei si il vor ajuta pe Print sa o gaseasca.

Spectacolele de teatru prezentate pe 1 si 2 mai la Liberty Center fac parte din festivalul de teatru pentru copii, ce se va desfasura la Liberty Center pe tot parcursul lunii mai. In cadrul acestei mini-stagiuni de teatru, Liberty Center va continua sa aduca in atentia copiilor si parintilor povestile clasice ale copilariei in variante adaptate, puse in scena intr-o maniera atipica si intr-un spatiu alternativ, cu scop moralizator si cu personaje haioase. Iata si programul spectacolelor:
8 mai: Cei trei purcelusi
9 mai: Hansel si Gretel
15 mai: Pinocchio
16 mai: Scufita Rosie
22 mai: Ursul pacalit de vulpe
23 mai: Zana Maseluta
29 mai: Alba Ca Zapada
30 mai: Zana Maseluta

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-20%
0
0
Trusa 12 pensule Trusa 12 pensule... 302.19 241.75 RON
-54%
0
1
Camasa Grazie Filipeti 12-B Smart Dungi Camasa Grazie Filipeti 12-B Sm... 130.00 59.00 RON
-40%
0
0
Oglinda cu rama de lemn model Paris Oglinda cu rama de lemn model ... 55.00 33.00 RON
-55%
0
0
Rochie Belle De Jour Rochie Belle De Jour... 373.00 167.00 RON
-82%
0
0
  Cui i-e frica de Emil Cioran? -Mircea A. Diaconu Cui i-e frica de Emil Cioran... 28.95 4.99 RON
-69%
0
0
Husa de erna Husa de erna... 129.99 39.00 RON