Stiri SuperSale

Tendintele pentru vara lui 2011 la Interfilière

April 28, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

La inceputul anului viitor, Interfilière, targul de tesaturi si accesorii dedicat lenjeriei, va lua startul odata cu celelalte evenimente ale modei de la Porte de Versailles.

In perioada 23-25 ianuarie, in Pavilionul 3 va avea loc, in sinergie cu Salonul International al Lenjeriei (SIL), o desfasurare de forte celebrand feminitatea, seductia, luxul si intimitatea. Impreuna, cele doua show-uri vor oferi un concept unic inter-sectorial.

Organizatorii asteapta in jur de 160 de expozanti si peste 11.000 de vizitatori (dintre care doua treimi din afara Frantei). Dintre cei care au confirmat participarea se numara Albert Boesch, Broderies Deschamps, Christian Eschler, Bra Cup, Hong Tsai International, Huber Tricot, Iluna Group, Jabouley, Liebaert, Natex Spitzen, Papillon Ribbon & Bow, Piave Maitex si altii.

Calibrul vizitatorilor este confirmat si consolidat cu fiecare noua sesiune: 74% dintre acestia sunt responsabili de luarea deciziilor de achizitie a tesaturilor, 58% sunt producatori, 34% sunt retaileri de mass-market si multipli, iar 4% sunt designeri independenti. Pe langa oportunitatile de contact pe care le ofera, targul din Paris isi acompaniaza expozantii in cautarile pentru noi clienti si piete. La sesiunile recente, Interfilière a facilitat contactul dintre expozanti si marii buyeri, prin organizarea unor intalniri

B-to-B inainte de show. Acest serviciu a fost imbunatatit prin lansarea unei platforme web creata cu scopul de a ajuta la finalizarea intalnirilor dintre expozanti si vizitatori. Evenimentul este compus din patru sectoare: LACE IT (dantela), BROD’CUST (broderie), ACCESS FOLIES (accesorii si ornamente) si NEOSKIN (tricoturi, tesaturi si imprimeuri).

In 2010 Interfilière tine pasul cu tendintele pietei si dezvolta un nou sector de “loungerie”!

Loungewear devine astfel un tip de imbracaminte de casa care insa este suficient de frumoasa pentru a fi purtata in afara. Organizatorii promit sa aduca cele mai frumoase tricoturi, satinuri somptuoase, broderii de calitate si accesorii. Alte sectoare-cheie sunt cele dedicate lenjeriei pentru barbati (ESF, MG Creation, Tessitura Rossi Piave Maitex, Maglificio Ripa, Eusebio etc.) si pietei de shapewear, care isi continua evolutia constanta (Liebaert, Tianhai Lace, Dogi International etc.).

Targul va include totodata si conferinte zilnice de trend prezentate de agentii cunoscute precum Nelly Rodi, Carlin International, Concepts Paris, Promostyl etc.

Spatiul Interfilière va fi un loc a libertatii de creatie si inovatie, unde se vor prezenta principalele teme pentru vara lui 2011.

via
Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-21%
0
0
8 Martie in Egipt! 8 Martie in Egipt!... 695.00 547.00 EUR
-70%
0
0
Huse pentru fotoliu si canapea Huse pentru fotoliu si canapea... 359.00 107.70 RON
-28%
0
1
Geanta vintage din piele anii `60 Geanta vintage din piele anii ... 70.00 50.00 RON
-44%
0
1
Mascara SuperShock (black) Mascara SuperShock (black)... 29.00 15.99 RON
-81%
0
0
Belkin Nano Leather Sleeve Black Belkin Nano Leather Sleeve Bla... 140.00 26.00 RON
-25%
0
0
Trotineta Lil Kick Albastra Trotineta Lil Kick Albastra... 199.00 149.25 RON