Stiri SuperSale

Praktiker oferă cupoane pentru reduceri la laptopuri şi telefoane din magazinele Orange

April 16, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

Tag-uri: , ,

praktiker_logo.svg

De la Capital aflam ca reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker a lansat o nouă ofertă prin care încearcă să îşi atragă clienţii. Aceştia pot primi cupoane valorice pentru reduceri la laptopuri şi telefoane sau până la 800 de minute de convorbiri în reţeaua Orange.

Astfel, toţi clienţii Praktiker care fac cumpărături în timpul campaniei primesc, pentru fiecare bon de casă ce însumează cel puţin 200 lei, câte un cupon  având valoarea de 4,76 euro (TVA inclus). Dacă bonul de casă depăşeşte 400 lei, ei beneficiază de două cupoane oferite automat la achitarea cumpărăturilor. Deţinătorii cupoanelor strânse începând cu 12 februarie pot alege să le folosească pentru reduceri la achiziţionarea de produse din oferta Orange – laptopuri, telefoane fixe sau mobile, modemuri, routere, accesorii.

Cum se folosesc cupoanele

Clienţii Praktiker care doresc să transforme cupoanele valorice în minute de convorbiri au la dispoziţie mai multe opţiuni din lista de servicii oferite în reţeaua Orange shop atât pentru abonaţi cât şi pentru utilizatorii de cartele PrePay. De exemplu, pentru un cupon de 4,76 euro primit la Praktiker ei pot opta între: 250 de minute de convorbiri în reţeaua Orange, plus 30 de minute în alte reţele naţionale, 400 de minute de convorbiri în reţeaua Orange sau un credit valabil pentru abonamentele Orange cu credit inclus. Cele două cupoane primite pentru un bon de casă de peste 400 lei le pot aduce până la 800 minute în reţeaua Orange.

“Este prima campanie specială pe care o lansăm anul acesta pentru clienţii noştri. În această perioadă economică dificilă pentru toţi, credem că este nevoie de un astfel de răspuns care să aducă beneficii reale pentru clienţi”, a declarat Dan Todor, Director Marketing  Praktiker România.

Clienţii Praktiker care sunt abonaţi Orange pot folosi cel mult două cupoane pe lună pentru a le transforma în minute de convorbiri sau în credite. Cei care apelează la cartelele Orange PrePay pot să schimbe în minute un număr nelimitat de cupoane pe durata unei luni. Minutele astfel obţinute sunt valabile timp de 30 de zile calendaristice de la data activării. În cazul celor care doresc să cumpere produse din reţeaua Orange shop, numărul cupoanelor pe care le pot folosi în acest scop este de asemenea nelimitat.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-59%
0
0
Belkin iPod Nano 3g Silicon Sleeve, Blue Belkin iPod Nano 3g Silicon Sl... 47.00 19.00 RON
-50%
0
0
Ochiul Lunii Ochiul Lunii... 39.90 19.90 RON
-46%
0
1
Rochie vintage anii `60 Rochie vintage anii `60... 150.00 80.00 RON
-20%
0
0
Opere complete vol III - Psihogeneza bolilor spiritului Opere complete vol III - Psiho... 35.00 28.00 RON
-29%
0
0
DayLines case for iPhone 4 & 4S DayLines case for iPhone 4 & 4... 100.01 71.00 RON