Stiri SuperSale

Individualitate si creativitate sau despre colectia Irregular Choice primavara-vara 2010

April 16, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

article_42233

Dragele noastre prietene,

Zilele trecute v-am prezentat ultimele tendinte de incaltaminte pentru primavara-vara anului 201o. Astazi sa ne oprim asupra unei colectii extraordinare de la  FashionLab, la recomandarea celor de Fashion & Beauty. Sa ascultam deci ce ne spun!

Individualitate si creativitate intr-o lume lipsita de esenta individualitatii. Acestea sunt atuurile pe care mizeaza Irregular Choice si cu care a reusit de-a lungul anilor sa cucereasca un loc binemeritat in dressing-urile victimelor modei din intreaga lume.

Culori vii care reusesc sa iti starneasca emotii, aplicatii de efect, motive geometrice, florale sau inspirate din desenele animate si povestile care ne-au marcat copilaria… toate acestea confera pantofilor Irregular Choice acea nota de unicitate cu care Dan Sullivan, creatorul lor, ne-a obisnuit deja pana acum.

Colectia primavara-vara 2010 Irregular Choice, disponibila in exclusivitate in Romania prin Fashionlab.ro, are ca punct de pornire ideea de “joc” si “joaca”. Dan Sullivan a amestecat nuantele acide cu cele pudrate, pana a obtinut combinatiile ideale la nivel cromatic. Apoi le-a asezat pe o plansa curata, sub forma unor pete de culoare razlete (modelele Making Moves, Flick Flak sau So Hot Right Now) sau a unor fonduri uni ce variaza de rosu aprins (modelul Dance The Night Away), la turcoaz (modelul Rose Pea) sau bej (modelul Brooklyn Beauty).
article_42230article_42226

Formele tocurilor sunt usor curbate, apoi contorsionate, iar efectul optic este redat pe alocuri de materialul textil imprimat cu linii oblice sau flori. Mai mult decat atat, in cadrul colectiei regasim si pantofi cu tocul din plastic transparent (modelul Rocko) sau cu talpa ortopedica din lemn, extrem de usoara (modelele Nolita Honey sau Felt Attack). Platforma este nelipsita din constructia pantofilor, conferind inaltimea necesara, insa plusand la capitolul confort (modelul Harem Harlequin cu toc inalt de 12.5 cm si platforma de 3 cm sau modelul Itsy Bitsy Betsy cu toc inalt de 11 cm si
platforma de 2.5 cm).

Pielea naturala folosita pentru modelele acestei colectii a fost supusa unui proces de prelucrare special, fapt ce i-a conferit o finete aparte. Aproape ca nici nu se poate face diferenta intre sentimentul de confort dat de pielea intoarsa si cel dat de pielea naturala. Prin urmare si la nivel de texturi, trecerea a fost realizata cu maxim de gratie si rafinament.

article_42228article_42227

In toata aceasta simfonie de forme si nuante, regasim imprimeuri vesele ce amintesc de personaje de poveste sau de elemente inspirate din natura. Ce poate fi mai sic sezonul acesta decat o pereche de sandale cu platforma si imprimeu cu cirese sau flori pe fond alb (modelele Bo Derek, Bambino sau Ladida), cu pisicute si ursuleti (modelele Itsy Bitsy Betsy si Love Games Two) sau fluturi si gargarite (modelele Soho Sunshine, Merry Melody si Check Mate).

Colectia primavara-vara 2010 Irregular Choice e disponibila in exclusivitate la Fashionlab.ro.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-53%
0
6
Dormeo Renew 3+2 Silver Clima Dormeo Renew 3+2 Silver Clima... 429.00 199.00 RON
-12%
0
0
Set dining ROMEO ELEGANCE Set dining ROMEO ELEGANCE... 10081.00 8871.00 RON
-40%
0
0
Oglinda cu rama de lemn model Paris Oglinda cu rama de lemn model ... 55.00 33.00 RON
-44%
0
14
Set 2 x Perna Dormeo Siena + Pilota Siena 4 anotimpuri Set 2 x Perna Dormeo Siena + P... 587.00 327.00 RON