Stiri SuperSale

Ochelarii de soare Jeepers Peepers exclusiv la Fashionlab.ro

April 14, 2010 | Comentarii (0) | Categorie: Diverse

Tag-uri: ,

1ee04ac0a3e89b32-saba-zebra

Un design adaptat tendintelor, o paleta cromatica consistenta si preturi care te fac sa iti doresti nu doar o pereche, ci pe toate. Ochelarii de soare Jeepers Peepers nu sunt doar extrem de aratosi ci si accesibili. Ii poti schimba dupa preferinte, in functie de tinutele adoptate sau de starea in care te afli in ziua respectiva.

Am reusit sa identificam o nisa de piata, pentru o gama de ochelari de calitate, cu un design atragator si la un pret competitiv” , afirma Hamilton Remes, proprietarul Jeepers Peepers.

Gama de modele, variaza de la clasicii ochelari de soare tip aviator, pana la cei cu tenta retro, a la Grace Kelly sau cu trimiteri la zona de clubbing. Pentru sezonul primavara-vara 2010, Jeepers Peepers propune ochelari de soare cu lentile fumurii sau bicolore si rame (din metal sau plastic) in culori vii, ce imita diverse texturi precum lemnul sau granitul.

Daca prima data cand ii priviti, aveti un sentiment familiar, aflati ca ochelarii de soare Jeepers Peepers se regasesc in reteauna marilor retaileri Topshop si Asos.com (in Marea Britanie) precum si in magazinele Lane Crawford din Hong Kong.

Fashionlab.ro este singurul magazin din Romania care distribuie ochelarii de soare Jeepers Peepers, adaugandu-si astfel in portofoliu un nou brand ce vizeaza segmentul tanar. Va recomandam acest site daca doriti sa iesiti din tipare, cu un  look absolut orginal.

*Despre Jeepers Peepers:

Jeepers Peepers este un brand londonez, dezvoltat de Hamilton Remes. Inainte de a pune bazele unei afaceri in adevaratul sens al cuvantului, Hamilton Remes a activat timp de 6 ani in domeniu, ocupandu-se cu distribuirea de ochelari vintage sub propriul nume, in marile lanturi de magazine: Liberty, Harvey Nichols, Browns,  American Rag, Bay Cruise si Lane Crawford. In anul 2005, ia nastere Jeepers Peepers si prima colectie de ochelari de soare cu tenta vintage pe care si-i poate permite oricine.

Share

Vezi comentarii (0)

Comentarii (0)

Nici un comentariu deocamdata.

Nume:



E-mail:



Website:



Comentariu:

bubble fii un star

Categorii

Poll

    Ce părere aveți despre SuperSale?

    View Results

    Loading ... Loading ...

Recomandate

-61%
0
0
Rochie Rochie ... 179.90 69.90 RON
-31%
0
0
Fotoliu cafenea Tiffany Fotoliu cafenea Tiffany... 95.00 65.00 EUR
-78%
0
0
 De veghe in oglinda De veghe in oglinda... 23.50 4.99 RON
-12%
0
0
Set 2 albume foto pentru baieti 80 poze Set 2 albume foto pentru baiet... 33.00 29.00 RON
-44%
0
1
Apă de parfum Avon Only Imagine Apă de parfum Avon Only Imagi... 90.00 50.00 RON